Menu

Title

Subtitle

Verschillende methoden om in te loggen op meerdere Facebook-accounts op een apparaat

Meerdere Facebook-profielen zijn soms vereist voor officiële en andere gebruikers. U kunt meerdere Facebook-accounts op één apparaat gebruiken door verschillende strategieën toe te passen (laptop, mobiele telefoon, computer, tablet, enz.). Lees de blog en volg de aanwijzingen voor meer informatie over verschillende methoden om in te loggen op meerdere Facebook-accounts op een apparaat.

 

 

Hoe inloggen op meerdere Facebook-accounts in een browser?

Als u meerdere Facebook-accounts in één browser wilt gebruiken, volgt u de onderstaande procedures. Gebruik altijd een Facebook-compatibele browser.

  • Open eerst de zoekbrowser van uw apparaat (mobiel, laptop, computer, enz.) en vervolgens het nieuwe incognitovenster. Klik op het verticale pictogram met drie stippen en vervolgens op de optie Nieuw incognitovenster om het incognitovenster te openen. De rechterbovenhoek van het scherm heeft een verticaal pictogram met drie stippen.
  • Typ vervolgens facebook.com in de zoekbalk van het incognitovenster en druk op de enter-toets.
  • Het Facebook-inlogscherm verschijnt dan en u kunt vanaf daar inloggen op uw Facebook-account. U moet een e-mailadres of telefoonnummer invoeren, evenals een wachtwoord om toegang te krijgen tot uw Facebook-account.
  • Nadat je je Facebook-account opnieuw hebt geopend, herhaal je de bovenstaande stappen om een ​​nieuw incognitovenster te openen.
  • Log daarna in op uw andere Facebook-account. U kunt verschillende incognitovensters op uw apparaat starten en op deze manier inloggen op meerdere Facebook-accounts in een browser.

Inloggen met meerdere Facebook-accounts via verschillende browser

 

Als u zich met een andere browser bij meerdere Facebook-accounts wilt aanmelden, volgt u de onderstaande stappen.

  • Open de zoekbrowser van uw apparaat, zoals Google Chrome, en voer facebook.com in de zoekbalk in.
  • Ga daarna naar de Facebook-inlogpagina en log in op uw account.
  • Open daarna een andere browser op uw apparaten, zoals Internet Explorer, Firefox of een andere browser als u eerder Google Chrome gebruikte.
  • Open een nieuwe browser en log vanaf daar in op uw tweede Facebook-account.

 

Als je vragen hebt over Facebook, neem dan contact met ons op via Facebook Bellen Nederland, dan zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing.

 

Lees ook deze blog: https://corosocial.com/read-blog/100149_hoe-vrienden-op-facebook-te-verbergen.html

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.