Menu

Title

Subtitle

Top 6 manieren om YouTube Picture in Picture te repareren werkt niet op iPhone

De meeste videostreamingdiensten, zoals Apple TV, Prime Video, Netflix, enz., zijn al op iPhones in de PiP-trein gestapt. YouTube heeft onlangs een update uitgebracht om de Picture in Picture-modus op de iPhone toe te voegen. Het komt echter met enkele terugtrekkingen en werkt mogelijk niet voor iedereen die er is. Hier leest u hoe u kunt repareren dat YouTube Picture in Picture niet werkt op de iPhone.


Fix YouTube-afbeelding in afbeelding werkt niet

Met de iOS 14-upgrade vorig jaar heeft Apple eindelijk Android in beeld in beeldmodus ingehaald. Google YouTube is mogelijk de laatste grote videoservice die PiP op de iPhone mogelijk maakt.

 

Tijdens het doorlezen van Twitter of Reddit kan het nuttig zijn om een ​​YouTube-video te bekijken. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan de onderstaande methoden voor probleemoplossing om het probleem op te lossen.

 


1. UPDATE DE YOUTUBE-APP

Werk om te beginnen de YouTube-app van je iPhone bij naar de meest recente versie. Op de iPhone houden maar weinig mensen hun apps up-to-date en een verouderde build zou kunnen voorkomen dat Picture in Picture wordt uitgevoerd.

YouTube-update

Ga naar je account in de App Store op je iPhone. Zoek op de iPhone naar YouTube in het updatesmenu en download de meest recente versie.


2. IOS-UPDATE

Is iOS 14 of hoger op uw iPhone geïnstalleerd? Als dat niet het geval is, gaat u naar het menu Instellingen en werkt u bij naar het meest recente besturingssysteem.

Met de iOS 14-upgrade heeft Apple Picture in Picture voor het eerst op iPhones ingeschakeld. PiP kan in geen enkele app worden ingeschakeld, laat staan ​​YouTube, op de oude release.

iPhone bijwerken

Open Instellingen en ga naar Algemeen > Software-update om de meest recente versie van iOS te krijgen.

 


3. ABONNEER OP YOUTUBE PREMIUM

Helaas heeft YouTube ervoor gekozen om de Picture in Picture-functie exclusief voor Premium-abonnees te behouden.

Om de PiP-modus op de iPhone in te schakelen, moet je betalen voor YouTube Premium via de browser of de mobiele app.

YouTube-premium

De PiP-modus kan in de toekomst voor alle gebruikers beschikbaar worden gemaakt, maar is nu alleen beschikbaar voor Premium-abonnees. In de Verenigde Staten kost het abonnement $ 11,99 per maand.


Je krijgt een YouTube-ervaring zonder advertenties, onbeperkte videodownloads, achtergrondvideo's afspelen en een YouTube Music-abonnement bij YouTube Premium.

4. YOUTUBE BEELD IN BEELD INSCHAKELEN

De functie is nog niet op grote schaal geïmplementeerd op YouTube. Het bedrijf kan er bij u op aandringen om de functie in te schakelen in de optie Nieuwe functie proberen van de app. Hier leest u hoe u het kunt krijgen.

Stap 1: Open YouTube op iPhone.
Stap 2: Tik op het profielpictogram bovenaan.
Stap 3: Ga naar Instellingen.
Stap 4: Open het menu Nieuwe functies proberen.
Stap 5: Schakel YouTube Picture in Picture-modus voor iPhone in.

Experimenteer met nieuwe functies in YouTube voor iPhone. YouTube heeft veel nieuwe functies die je kunt uitproberen.
Open YouTube en probeer de Picture in Picture-modus te gebruiken nadat je de app hebt gesloten vanuit het multitasking-menu.

5. SCHAKEL BEELD IN IN BEELDMODUS

In het menu Nieuwe functies proberen hebben we eerst de YouTube PiP-optie ingeschakeld. U moet nu hetzelfde activeren vanuit het menu Algemeen.

Het werkt niet voor u als de optie Beeld in beeld is uitgeschakeld in het menu Instellingen. Volg de onderstaande instructies om het in te schakelen.


Stap 1: Open de YouTube-app op je iPhone.
Stap 2: Ga naar accountprofiel > menu Instellingen.
Stap 3: Selecteer Algemeen.
Stap 4: Schakel Picture in Picture in via het volgende menu.

Open youtube algemene afbeelding voor youtube
Probeer een YouTube-video te bekijken terwijl je de app minimaliseert. Om de video te bekijken, zou onderaan een zwevende minispeler moeten verschijnen.

6. GEBRUIK YOUTUBE IN DE BROWSER

Als de YouTube Picture in Picture niet voor je werkt nadat je alle bovenstaande technieken hebt geprobeerd, is het tijd om over te schakelen naar de mobiele browser.

Bezoek YouTube met de browser Safari of Google Chrome. Speel een YouTube-video af nadat u zich hebt aangemeld met uw accountgegevens.

Youtube in browser

Toon in liggende modus de hele YouTube-video en probeer de app te minimaliseren. Op het startscherm van de iPhone zie je een zwevende YouTube-video.

YOUTUBE FOTO IN BEELD FUNCTIES

De functieset is vergelijkbaar met Apple TV en andere iPhone-streaming-apps. Door te dubbeltikken op het venster, kun je de video afspelen/pauzeren, 15 seconden terug/vooruit in de tijd gaan en zelfs het formaat wijzigen.

YouTube pip-functies

Achtergrondaudio afspelen is onze favoriet van het stel. Veeg eenvoudig naar rechts of links op de PiP om deze aan een van de zijkanten vast te pinnen terwijl de audio op de achtergrond blijft spelen.


Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen op het gratis nummer van Youtube Bellen.

 

Lees ook deze blog: https://www.articlecluster.com/top-9-manieren-om-youtube-search-te-repareren-werkt-niet/

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.