Menu

Title

Subtitle

Toegangsmachtiging voor meerdere gebruikers/secundaire gebruikersaccounts van eBay

In dit artikel bespreken we hoe u een secundaire gebruiker/multi-user kunt toevoegen voor uw kantoorpersoneel om in te loggen op uw eBay-account.
Er is goed nieuws! Door een oplossing voor toegang tot accounts voor meerdere gebruikers aan te bieden voor hun verkopende klanten, heeft eBay u verlost van de zorgen over de veiligheid van uw eBay-verkopersaccount. Tijdens zijn jaarlijkse verkopersevenement heeft eBay, een van de grootste marktplaatsen in de e-commerce-industrie, onlangs een cruciale nieuwe tool onthuld voor verkopers die zaken doen met eBay. Toegang tot accounts voor meerdere gebruikers heet dat. Deze tool is uiterst gunstig voor verkopers in termen van het beheren van hun bedrijf en het verhogen van de verkoop. Dit maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van het bedrijf om het krachtigste verkoopplatform ter wereld te bouwen. We gaan het hebben over toegang tot eBay-accounts voor meerdere gebruikers in dit artikel.

Vanaf 24 juli 2019 kunnen alle verkopers in de Verenigde Staten meer persoonlijke en veilige toegang verlenen tot hun Verkopershub. Verkopers kunnen nu verkoperstaken toewijzen aan werknemers of afgevaardigden zonder hen volledige toegang tot hun eBay-account te geven. Listings is de eerste feature die wordt uitgebracht. Verkopers kunnen hun personeel toegang geven om hun vermeldingen te bewerken, op te stellen en te publiceren. Dit verhoogt de veiligheid en privacy van zowel de koper als de eBay-accounts van de werknemer. Later dit jaar zal eBay verkopers toestaan ​​om grotere machtigingen te delegeren, inclusief ondersteuning voor verzending. Vanaf deze uitrol in de Verenigde Staten is eBay een van de eerste eCommerce-organisaties die deze mogelijkheid op grote schaal biedt.

Bedrijfsleiders zullen krachtige twee-factor-authenticatie kunnen gebruiken om hun eBay-account te beveiligen dankzij eBay-toegang voor meerdere gebruikers, omdat ze niet langer volledige accounttoegang hoeven te verlenen aan al het personeel zonder aanwezig te zijn om hen elke keer in te loggen. moet werken. Medewerkers hebben alleen toegang tot de mogelijkheden die zijn verleend en verkopers kunnen nu hun hoofdaccount beveiligen.

We kunnen in eerste instantie slechts twee porties autoriseren.

Ontwerpen maken en herzien
Lijsten moeten worden gepubliceerd en herzien.

We moeten gebruikers toevoegen als geautoriseerde gebruikers in ons eBay-verkopersaccount om autorisatie te geven aan onze werknemers of afgevaardigden. Hieronder leren we u in een paar eenvoudige stappen hoe u geautoriseerde gebruikers kunt toevoegen.

Stap 1- Ga als verkoper naar uw eBay-account.

Stap 2- Ga op de eBay-verkoperspagina naar Accountinstellingen in de linkerbovenhoek.

Stap 3- Dan kom je op deze pagina. Ga vanaf hier naar de linkerbenedenhoek van de pagina en selecteer Machtigingen.

Stap 4- U krijgt nu een venster te zien waarin u een geautoriseerde gebruiker kunt toevoegen. U heeft de naam en het e-mailadres van uw medewerker nodig om een ​​geautoriseerde gebruiker toe te voegen. U kunt ook de machtigingen selecteren die u de werknemer wilt verlenen. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op +Gebruiker toevoegen.

Stap 5- Mogelijk moet u zich opnieuw aanmelden bij uw eBay-verkopersaccount nadat u +Gebruiker toevoegen hebt geselecteerd. Maak je geen zorgen; voer eenvoudig uw accountgegevens in en log in.

Stap 6- Vervolgens ziet u een venster dat lijkt op het onderstaande. Vul bij Account de voor- en achternaam van uw medewerker in. Vul ook het e-mailadres in. U moet beslissen welke machtigingen u aan uw werknemers of afgevaardigden wilt verlenen. U kunt toestemming verlenen om concepten te maken en te bewerken of om lijsten te publiceren en bij te werken, of u kunt toegang tot beide verlenen. Klik in het vak aan de linkerkant van de pagina op de optie Gebruiker toevoegen.

Ten slotte wordt er een uitnodigingsmail verzonden naar het e-mailaccount van uw werknemer of gemachtigde. Hij of zij mag voor u werken op uw eBay-verkopersaccount als hij of zij de instructies in de uitnodigingsmail volgt.

Momenteel staat eBay verkopers toe om toegang te verlenen tot twee delen aan hun werknemers of afgevaardigden, maar de toegang tot het werkgedeelte voor werknemers zal in de toekomst worden uitgebreid. Het is een geweldige kans voor eBay-verkopers om hun bedrijf veiliger en verstandiger te runnen. Ze kunnen personeel inhuren om voor hen op eBay te werken, en ze hoeven zich geen zorgen te maken dat hun eigen eBay-verkopersaccount wordt gehackt. Deze tool is nu alleen beschikbaar voor eBay-verkopers in de Verenigde Staten, maar zal binnenkort beschikbaar zijn voor eBay-verkopers over de hele wereld.

Ik hoop dat dit bericht je heeft geholpen om een ​​geautoriseerd gebruikersaccount aan te maken op je eBay-verkopersaccount en dat je een beter begrip hebt gekregen van het eBay-toegangsmechanisme voor meerdere gebruikersaccounts. Neem contact met ons op als je problemen hebt met het aanmaken van geautoriseerde gebruikersaccounts of als je vragen hebt over dit bericht. We zouden graag reageren op uw vragen.

Als u een probleem ondervindt, neem dan contact met ons op eBay Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.