Menu

Title

Subtitle

Hoe u het wachtwoord van uw PayPal-account kunt resetten

Als u het wachtwoord van uw PayPal-account bent vergeten, volgt u de onderstaande stappen om uw account weer op te eisen.

Het wachtwoord van uw PayPal-account opnieuw instellen:

  • De eerste stap is om naar de inlogpagina van Paypal te gaan.
  • U ziet een 'Klik'-optie. Als je problemen hebt met inloggen, klik dan hier.
  • Klik daarna op Volgende en geef uw PayPal-e-mailadres op.
  • Uw scherm toont u de onderstaande alternatieven; kies er een en klik op Volgende.

Laat ons u bellen: Als u voor deze optie kiest, ziet u een code op het scherm. Gebruik deze code wanneer u wordt gebeld door een Paypal-manager. Ze zullen u dan vragen om een ​​nieuw wachtwoord te genereren, dat u in de volgende regel moet bevestigen.
Een sms ontvangen: Als u deze optie selecteert, wordt u gevraagd de 6-cijferige beveiligingscode in te voeren die Paypal op uw mobiele apparaat zal bezorgen, gevolgd door een knop Volgende. Ze zullen u dan vragen om een ​​nieuw wachtwoord te genereren, dat u in de volgende regel moet bevestigen.
Een e-mail ontvangen: Als u deze optie selecteert, wordt u gevraagd de 6-cijferige beveiligingscode in te voeren die Paypal naar uw e-mailadres zal sturen voordat u op Doorgaan klikt. Ze kunnen u vragen om het kaartnummer dat u eerder aan PayPal heeft gekoppeld, opnieuw in te voeren. Ze zullen u dan vragen om een ​​nieuw wachtwoord te genereren, dat u in de volgende regel moet bevestigen.
Kiezen om beveiligingsvragen te beantwoorden: u moet bepaalde beveiligingsantwoorden hebben ingesteld toen u uw account aanmaakte; gebruik ze nu om uw account te ontgrendelen en klik vervolgens op Doorgaan. Ze zullen u dan vragen om een ​​nieuw wachtwoord te genereren, dat u in de volgende regel moet bevestigen.

Directe hulp belt Paypal-hulplijnnummer

U kunt dat nummer op elk moment bellen voor assistentie op de portal, van wachtwoordreset tot transactiebevestiging. De wijzerplaat op PayPal Nederland nummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.