Menu

Title

Subtitle

Hoe open ik een PayPal-rekening nadat ik ben geschorst?

Hoe het probleem met opgeschorte Paypal-account op te lossen?

Uw account wordt opgeschort is een van de e-mails die we nooit hopen te horen. U kunt om verschillende redenen door PayPal worden geschorst, waaronder het verkopen van verboden artikelen op internet, het ontvangen van verschillende klachten of het worden gekoppeld aan een opgeschorte rekening.

Hier zijn enkele uitstekende methoden om het probleem van een PayPal-accountopschorting op te lossen en in te schakelen.

 

Volg de stappen om een ?PayPal-rekening te openen nadat deze is opgeschort

Dit zijn de fundamentele, eenvoudige punten om te onthouden om een ?PayPal-rekening opnieuw te activeren nadat deze is opgeschort.

Stel een andere betalingsgateway in: -

• Om te beginnen is het sterk aan te raden dat u te allen tijde over meerdere betalingsgateways beschikt. Als een van de betalingsgateways om de een of andere reden faalt, kunt u het transactieproces voltooien. Op deze manier kunt u eenvoudig uw bedrijf runnen.

Bezwaar maken tegen uw schorsing: -

• Zodra u de betalingsgateway in gebruik heeft genomen en weer betalingen ontvangt, kunt u onderzoeken waarom het account is opgeschort. PayPal heeft enkele basisprocedures uiteengezet om het probleem van het opschorten van uw PayPal-rekening op te lossen.

 


Reinig alle cache en cookies: -

• Omdat het soms moeilijk is om toegang te krijgen tot de PayPal-rekening vanwege de opeenhoping van cachegeheugen en cookies, is het raadzaam om alle browsegeschiedenis uit de standaardbrowser te wissen. Op deze manier heb je gemakkelijk toegang tot al je accounts.

Bovendien, naast het feit dat alle punten op de PayPal-rekening worden opgeschort vanwege verdachte activiteiten, kunt u, als u snelle hulp van het team nodig heeft, onmiddellijk contact opnemen met de klantenservice van PayPal. Afgezien daarvan kan de gebruiker zijn probleem naar de juiste afdeling e-mailen voor meer oplossingen of antwoorden. Soms is het verstandiger om de steun van vrienden, collega’s of anderen in te roepen om een ?oplossing voor een probleem te vinden.

Als u in elk geval verbinding wilt maken met online on-demand assistentie van Paypal, moet u hun nummer bellen zoals gespecificeerd bij PayPal Bellen.

 

Lees ook deze blog: https://ondersteuningtelefoonnummer.weebly.com/blog2/hoe-kun-je-iemand-in-je-facebook-2022-beperken

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.