Menu

Title

Subtitle

Hoe maak je een nep-account op LinkedIn aan zonder verbannen te worden.

Wilt u uw betrokkenheid bij LinkedIn vergroten, maar merkt u dat uw huidige account niet genoeg resultaten oplevert? Of misschien merk je dat de quota's van LinkedIn niet genoeg zijn voor je prospectiebehoeften? Hier leest u hoe u een fictief LinkedIn-account maakt terwijl u voorkomt dat u verbannen wordt.

Het advies dat we u geven, is gebaseerd op de uitkomsten van onze eigen interne tests.

Voor alle duidelijkheid: een AI is verantwoordelijk voor het detecteren van nepaccounts, dus hier is geen absolute waarheid. Hierdoor is er altijd een kans dat je account wordt verbannen. Door de onderstaande suggesties op te volgen, kunt u deze echter tot een absoluut minimum beperken.

Stap 0: Maak een nieuwe Chrome-sessie

Om te beginnen, deel geen cookies met andere accounts als je wilt dat je account blijft bestaan. Verbindingen verbreken en opnieuw verbinding maken worden door LinkedIn ook behandeld als waarschuwingen voor meerdere accounts. Om dit te voorkomen heb je twee opties: zet meerdere Chrome-sessies op (eenvoudige en gratis versie, maar beperkt tot 15 accounts per dag) of gebruik een proxy/VPN-service, waarvan er veel zijn.

Evenzo moet u uw IP elke keer wijzigen als u van account wisselt, in plaats van voor alle accounts op hetzelfde IP-adres te zitten.

Wij hanteren bij Waalaxy de eerste aanpak en vallen terug op deze methode als het niet lukt. Zeg vaarwel tegen uw nieuwe account, en mogelijk zelfs uw hoofdaccount, als u geen van deze twee methoden gebruikt.

Stap 1: Zoek een naam voor je persona

U kunt geïnspireerd worden om een ​​vals LinkedIn-account aan te maken; veel plezier in dat geval. Vermijd echter namen als John Doe en anderen die al te bekend zijn; ze worden niet serieus genomen als je ze gebruikt. Gebruik ook geen onwaarschijnlijke voor- of achternaam: als uw prospect naar u zoekt op Google, vindt hij andere mensen met dezelfde naam en kan hij niet beweren dat u niet bestaat.

Als je je niet gemotiveerd voelt, is internet er om je te helpen! Op deze website kunt u een fictieve identiteit creëren, afhankelijk van uw leeftijd, geslacht en locatie. Ze zeggen zelfs in wat voor auto hij rijdt!

Een advies: geef studentenprofielen de hoogste prioriteit. Ze worden gemakkelijker geaccepteerd in de professionele omgeving omdat ze onschuldig zijn. Als het profiel eenmaal connecties heeft gekregen, mag je er altijd nog kleine wijzigingen in aanbrengen.

Stap 2: Maak dienovereenkomstig een e-mail

Waar moet je je post naartoe sturen? Er zijn tal van e-maildiensten beschikbaar. Houd er rekening mee dat hoewel de meeste van hen een telefoonnummer eisen, velen tot 4-5 accounts per telefoonnummer toestaan. Het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken!


Vermijd het verzenden van e-mails die slechts tijdelijk zijn. We hebben dit niet getest, maar het lijkt erop dat LinkedIn dit moet behandelen als een rode vlag voor een vals account. Je hebt al 10 tot 15 accounts als je Gmail, Outlook en Yahoo combineert. Dat is niet te armoedig!

Probeer ook een Gmail-account te maken met behulp van de Chrome-sessie 'gast'; je hebt een grotere kans om een ​​e-mailadres te krijgen zonder dat je een telefoonnummer hoeft op te geven.

Onthoud dat uw eerstelijnscontacten uw e-mail kunnen lezen wanneer u deze schrijft. Maak het daarom geloofwaardig voor je persona.

Stap 3: Zoek een geloofwaardige profielfoto

Sommige mensen geloven dat AI-gegenereerde foto's effectief zijn. Persoonlijk werden alle nepprofielen die werden gegenereerd met behulp van AI-foto's onmiddellijk gedeactiveerd. Of er een verband is of niet, ik vermijd het liever. U heeft tal van mogelijkheden om een ​​foto te selecteren:

Gebruik een beeldbank met royaltyvrije foto's (Unsplash, Exactitudes, etc.). Wij doen dit graag, maar de kans dat uw afbeelding te bekend wordt of te "rechtsvrij" is groot.
Een Google-afbeelding gebruiken: het probleem met deze optie is dat u niet over de afbeeldingsrechten beschikt. Het zou jammer zijn om rechten te hebben, maar het levert je wel een grenzeloze database aan afbeeldingen op.
In beide gevallen raad ik u aan de afbeelding te wijzigen. Het werkt heel goed voor het nep-LinkedIn-accountsysteem met een kleine Photoshop-touch-up om de achtergrond aan te passen, de foto naar zwart-wit te converteren en om te keren zodat deze niet in Google Reverse Image verschijnt. Ik raad aan om eerst een Google-zoekopdracht uit te voeren om te zien of het naar voren komt.

Stap 4: Maak een LinkedIn-account aan

voorbeeld U bent een nieuwe Chrome-sessie gestart of bent verbonden met een VPN zonder de cookies van uw vorige account te delen. Je bent helemaal klaar om een ​​nep LinkedIn-account te maken. Gebruik Google om LinkedIn te vinden: Ik ontdekte dat als ik rechtstreeks naar de URL ga, LinkedIn me een iets andere onboarding-ervaring geeft. Het kan veilig zijn, maar ik doe het liever op de ouderwetse manier.

  • Vul de gegevens in en controleer of deze correct zijn.
  • Ik vul mijn gegevens in en LinkedIn vraagt ​​om mijn telefoonnummer om te verifiëren dat ik geen robot ben.
  • U bent aangekomen bij het onboardingproces van LinkedIn.

 

Dan informeert hij naar je functie. Geef je personage wat ervaring; als hij een student is, schrijf hem dan in bij een prestigieuze instelling. Als hij in dienst is, plaats hem dan in een vaste aanstelling of een leerwerktraject bij een groot bedrijf. Als uw bedrijf een klein aantal werknemers heeft, raad ik aan om uw valse account niet meteen op uw echte bedrijf te zetten (of niet op het voorstel te klikken om de bedrijfspagina te kiezen, houd gewoon de naam). Je account wordt niet meer weergegeven in zoekopdrachten als het ooit wordt verbannen (je bent nooit veilig), maar het zal nog steeds verschijnen in het aantal werknemers. Als je er meerdere moet genereren, is dit niet goed voor je imago.

Stap 5: Voeg je eerste contacten toe

Je eerste connecties zijn een belangrijke stap bij het maken van een nep LinkedIn-account. Omdat niemand weet wie je bent, zal een lage acceptatiegraad waarschijnlijk de AI van LinkedIn op de hoogte stellen. Stuur in een vroeg stadium een ​​verbindingsverzoek naar de mensen die LinkedIn aanbeveelt. Gebruik een.csv-bestand met uw naaste contacten, die u indien mogelijk zult vragen om u te accepteren, of gebruik onze lijst met accounts die u in ieder geval zullen accepteren om te beginnen. U kunt de uwe ook toevoegen met behulp van dit formulier om uitnodigingen te accepteren en uw netwerk organisch uit te breiden.

Stap 6: Maak het menselijk

intermediate Voltooi je persona's profiel zodra het account is aangemaakt, de eerste uitnodigingen zijn verzonden en de foto is geüpload. Het doel is om het op een gemiddeld niveau te krijgen. Je kunt hem dwingen hashtags te gebruiken of hem nieuwe vaardigheden leren. Net als de gebruikers van het sociale netwerk zal LinkedIn minder de indruk hebben dat het een nepaccount is.

Stap 7: Laat het account groeien

Je hebt al een aanzienlijk deel van de taak voltooid. Dit is het moment om je LinkedIn-profiel uit te breiden. Is er een manier om het menselijk te houden zonder iets te hoeven doen?

LinkedIn vraagt ​​me om mijn nummer wanneer ik me aanmeld

LinkedIn heeft vastgesteld dat u een IP-adres deelt met andere accounts en vraagt ​​uw telefoonnummer om er zeker van te zijn dat u geen robot bent. Als u dit punt bereikt, moet u uw IP-adres wijzigen. Volg deze stappen:

  • Sluit alle geopende Linkedin-tabbladen, inclusief uw hoofdaccount.
  • Zet je smartphone (ik hoop dat je die hebt!) in de modus voor het delen van verbindingen: wanneer je de vliegtuigmodus in- en uitschakelt, verandert het IP-adres van een 4G-telefoon. Als gevolg hiervan kunt u het proces herhalen.
  • Start een nieuwe Chrome-sessie opnieuw met een lege pagina en herhaal het accountconfiguratieproces.
  • Normaal gesproken zou LinkedIn je vragen om te bevestigen dat je geen robot bent, maar deze keer is het niet nodig om een ​​telefoonnummer op te geven. Houd er rekening mee dat u in verbindingsshare moet blijven totdat de aanmaakprocedure is voltooid zonder opnieuw verbinding te maken met een ander account. Wacht daarna ten minste 24 uur voordat u opnieuw verbinding maakt met dit nieuwe account op uw primaire IP-adres.

Om de AI van LinkedIn te overtreffen, blijven we experimenteren en vragen we om feedback van de grootste groeihackers. Als je suggesties hebt, stuur ze dan naar ons en we zullen ze graag verwerken in dit artikel.

Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op via LinkedIn Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.