Menu

Title

Subtitle

Hoe Gmail te repareren Verificatiecode voor wachtwoord vergeten

Gmail is een platformonafhankelijke app die op elk apparaat kan worden geïnstalleerd en gebruikt. U kunt de app gebruiken om snel en gemakkelijk e-mails te verzenden en ontvangen. Vanwege zijn functionaliteit wordt deze software vaak gebruikt voor communicatie en verschillende andere redenen. Zelfs als je niet veel ervaring hebt met e-mail, kun je Gmail op je computers en mobiele apparaten gebruiken. Als u uw accountwachtwoord bent vergeten, heeft u op geen van uw apparaten toegang tot uw account.

Fix Gmail wachtwoord vergeten op mobiel

Als u onze mailingservice op uw mobiele apparaat probeert te gebruiken, maar dit niet lukt omdat uw wachtwoord onjuist is, moet u het opnieuw instellen. Volg de onderstaande instructies om uw Gmail-verificatiecode te herstellen als u uw wachtwoord bent vergeten.

  • Om toegang te krijgen tot Gmail, moet u eerst de browser van uw mobiele telefoon gebruiken.
  • Ga naar myaccount.google.com om aan de slag te gaan.
  • Wanneer u op Enter drukt, wordt u naar een scherm geleid waar u het wachtwoord van uw Gmail-account kunt wijzigen met behulp van de verificatiecode.
  • Omdat u bent uitgelogd bij uw Gmail-account, wordt u gevraagd uw accountgegevens in te voeren.
  • Om door te gaan, tikt u op inloggen en selecteert u een beveiligingsoptie.
  • Daar wordt u gevraagd uw oude en nieuwe wachtwoord in de daarvoor bestemde secties in te voeren.
  • Het enige dat u nu hoeft te doen, is de wijzigingen opslaan en uw account is toegankelijk.

Google-ondersteuning

Als je probleem zich blijft voordoen nadat je deze procedures hebt geprobeerd of als je andere problemen hebt, neem dan contact op met het Gmail Bellen ondersteuningsteam. De technische leidinggevenden van Google zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen. U kunt contact met hen opnemen via de informatie op de Google Help-website, die een telefoonnummer, e-mailadres en een livechatoptie met de leidinggevenden bevat.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.