Menu

Title

Subtitle

Hoe geschorst Facebook-account te herstellen

Hoe krijg ik mijn Facebook-account uit de opschorting?

Facebook controleert de site zorgvuldig op verdachte en onwettige activiteiten om de veiligheid van zijn gebruikers te waarborgen. Hackers die proberen toegang te krijgen tot de persoonlijke Facebook-pagina van een gebruiker zijn één type activiteit, terwijl vermoedens van intimidatie een andere zijn. De gebruiker kan een melding krijgen voordat zijn account wordt opgeschort, afhankelijk van de reden voor de opschorting. In veel gevallen krijgen gebruikers echter pas bericht wanneer ze proberen in te loggen op hun accounts.

Hoe u uw opgeschorte Facebook-account kunt herstellen / herstellen

Je hebt de ene dag duizend vrienden en de volgende dag is je Facebook-account zonder waarschuwing opgeschort en is je account gesloten om veiligheidsredenen. De procedures om te proberen uw Facebook-account te herstellen, worden hier vermeld, evenals hoe u indien nodig rechtstreeks contact kunt opnemen met Facebook. Vanaf vandaag kan ik mijn partner geen gelukkige verjaardag of RSVP wensen voor industriële conferentiefeesten later in de week, omdat ik niet op Facebook zit.

Als u incheckt en merkt "Om veiligheidsredenen is uw account tijdelijk vergrendeld", volgt u eerst de volgende instructies, waaronder een kopie van uw overheids-ID bij de hand hebben.

Je moet een kleurenfoto van je door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs uploaden om er zeker van te zijn dat dit je account is. Uw identiteitskaart moet uw naam, verjaardag en een foto bevatten."

Paspoorten, rijbewijzen, door de staat uitgegeven identiteitskaarten, militaire identiteitskaarten en identiteitskaarten voor immigratie zijn allemaal acceptabele vormen van identificatie op Facebook.

Als je geen door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs hebt, kun je twee andere identiteitsbewijzen indienen met je naam erop, waarvan er één je verjaardag moet hebben.

Controleer voor de zekerheid. "Dit is mijn door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs." Ik realiseer me dat als ik geen geldig legitimatiebewijs upload, ik geen hulp kan krijgen met mijn account."

We kunnen je account pas ontgrendelen als je een geschikt identiteitsbewijs toont, zegt Facebook. Ik weet zeker dat je een groot deel van Mickey Mouse-clipart en middlefinger.jpg-uploads op Facebook hebt gezien. Als je probeert in te loggen op de paginabeheerder van Facebook, zelfs als je de marketingmanager bent van een Facebook-pagina met 20 miljoen fans, krijg je deze foutmelding te zien.

Nadat u uw verzoek heeft gedaan, moet u afwachten hoe lang het duurt voordat uw account is hersteld. Individuen hebben gemeld dat ze tot twee weken moeten wachten op reparaties de volgende dag. Het is een zwarte doos voor hoe en waarom uw account in de eerste plaats is opgeschort, omdat het de meeste normen van Facebook volgt.

Als ontwikkelaar brengt u uw consumenten in gevaar door van Facebook de enige keuze voor eenmalige aanmelding te maken. Uw consument kan niet inloggen, zijn voorkeuren wijzigen of zelfs uw service blijven gebruiken. In eerdere tests voor het meten van gebruikersgroei zagen mobiele apps die uitsluitend Facebook-aanmeldingen accepteren een daling van 40% in conversies tijdens het aanmelden. Als ontwikkelaar kan bovendien, als de Facebook-ID-lijst of API-sleutels van uw klant worden gecompromitteerd, de direct gekoppelde Facebook-accounts van uw gebruikers worden uitgeschakeld.

Hier zijn enkele andere manieren om contact op te nemen met Facebook om te proberen uw account te herstellen:

Gebruik dit Facebook-contactformulier om uw zaak opnieuw te openen. De zaak werd als gesloten geregistreerd toen ik mijn accountstatus controleerde. Door een vervolgopmerking te maken, heropende ik de zaak.


Neem contact op met een evangelist van Facebook-ontwikkelaars. Als u een ontwikkelaar bent, zullen technologiebedrijven gewoonlijk de bureaucratie doorbreken om u te helpen, in plaats van het risico te lopen een lucratieve weg voor gebruikersbetrokkenheid te verliezen. Zie Facebook's eigen hulppagina voor meer informatie.Neem contact op via Facebook Bellen voor hulp.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.