Menu

Title

Subtitle

HOE EEN UITGESCHAKELD GMAIL-ACCOUNT TE HERSTELLEN

Als u niet regelmatig inlogt op deze gratis webmail, kan Gmail worden uitgeschakeld. Hierdoor zijn er duidelijke mogelijkheden om je account in de nabije toekomst uit te schakelen. Als u daarom een ?waarschuwing hebt ontvangen dat uw Gmail-account is uitgeschakeld, leest u hoe u een uitgeschakeld Gmail-account binnen enkele seconden kunt herstellen.


Als u op zoek bent naar het beste advies om dit probleem snel op te lossen, bent u hier aan het juiste adres. Hier vindt u duidelijke instructies om uw Gmail-account in een mum van tijd terug te vorderen.


Hieronder volgen de manieren om een ??uitgeschakeld Gmail-account snel te herstellen:


Voordat u begint, opent u een webbrowser en gaat u naar het aanmeldingsscherm van het Gmail-account, waar u geldige inloggegevens moet invoeren om toegang te krijgen.Als er een foutmelding verschijnt, klikt u op het vak Wachtwoord vergeten en kiest u een hersteloptie.Druk vervolgens op de volgende-knop en typ een legitiem mobiel nummer of alternatief e-mailadres in en druk vervolgens op de verifieer-knop.Om uw uitgeschakelde Gmail-account te herstellen, krijgt u een link naar de wachtwoordherstelpagina en voert u aan het einde van het proces het nieuwe wachtwoord in zowel de nieuwe als de bevestigingswachtwoordvelden in.

 

 

Hoe Gmail-account te herstellen


Als je het e-mailwachtwoord van je Gmail-account nooit bent vergeten, heb je het account nog nooit in het echte leven gebruikt. En het aantal mensen dat geen toegang meer heeft tot hun Gmail-account, is nu groter dan het aantal mensen dat zich heeft aangemeld voor een Gmail-account.
Als u echter ooit uw Gmail-wachtwoord vergeet, kunt u dit snel terugvinden met de hulpprogramma's voor het herstellen van Gmail-accounts. Ontdek hoe u uw Gmail-wachtwoord kunt herstellen door op de onderstaande links te tikken.


Manieren om het wachtwoord van een Gmail-account te herstellen


Om een ??vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen, klikt u op de aanmeldingslink en selecteert u Wachtwoord Gmail-account vergeten.Wanneer de Google-accountherstelpagina wordt geladen, voert u uw Google-gebruikersnaam in en selecteert u vervolgens een van de opties voor accountwachtwoordherstel.Als u de alternatieve e-mailoptie selecteert, ontvangt u een enkele herstelcode die u op de herstelpagina moet invoeren. Nadat de code is goedgekeurd, maakt u een nieuw wachtwoord aan en bevestigt u dit met een tweede wachtwoord.U kunt het telefoonnummer gebruiken om een ??code per sms te ontvangen en vervolgens het wachtwoord dienovereenkomstig aanpassen.


Als gevolg hiervan kunt u uw Gmail-account snel herstellen door de onderstaande stappen te volgen.


Hoe kan ik mijn Gmail-account herstellen zonder een telefoonnummer en herstel-e-mail?


Gmail is een veelgebruikte webservice waarmee gebruikers berichten kunnen verzenden en ontvangen. U kunt ook een verscheidenheid aan bestanden opslaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoldoende ruimte. Om tegenwoordig toegang te krijgen tot een programma, moet u een Gmail-account hebben.


Om het account te beveiligen, maakt een persoon echter een uniek wachtwoord voor elk account. Als gevolg hiervan vergeten individuen vaak hun wachtwoorden en verliezen ze de toegang tot hun accounts. U kunt uw Gmail-account echter wel ophalen zonder telefoonnummer. De stappen worden hieronder beschreven.


Herstel Gmail-account zonder telefoonnummer te gebruiken


Vaak hebben consumenten geen toegang tot het hersteltelefoonnummer. Er is echter nog een andere mogelijkheid om weer toegang te krijgen.

Maak een met een wachtwoord beveiligd account aan.Ga naar de inlogpagina.Selecteer "Aanmelden" of "Aanmelden" in het vervolgkeuzemenu.U moet eerst uw Gmail-ID invoeren en vervolgens het wachtwoord overslaan. Klik op "ID of gebruikersnaam vergeten" als u uw ID of gebruikersnaam niet meer weet. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, selecteert u "Wachtwoord vergeten" in het vervolgkeuzemenu.Gmail zal je nu doorverwijzen naar een nieuwe website waar je beveiligingsvragen zal worden gesteld. Nu moet je erop reageren; alles in het werk stellen om een ?passend antwoord te geven.


Nadat Gmail de antwoorden heeft doorgenomen en heeft vastgesteld dat ze correct zijn, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen en een nieuw wachtwoord maken.Op deze manier kunt u uw Gmail-account zonder telefoonnummer ophalen. Als u op zoek bent naar een alternatief voor de bovenstaande methode, lees dan verder.


Herstel Gmail-account zonder e-mail te herstellen


Veel mensen zijn op zoek naar een manier om hun Gmail-account te herstellen zonder hun e-mails te hoeven herstellen. Het is mogelijk; het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande procedures te volgen.Eerst en vooral moet u toegang hebben tot de Gmail-inlogpagina.Voer nu de informatie in die u zich herinnert en klik op de knop Wachtwoord vergeten.Een andere methode om het wachtwoord te herstellen kan hier worden getoond. "E-mail" zal de eerste zijn.Als je de opgehaalde e-mail niet meer weet, staat er een link eronder met de tekst 'Probeer een andere route'.U komt op een nieuwe pagina waar u kunt kiezen tussen 'telefoonnummer' en 'laatste wachtwoord onthouden'.


Volg de instructies op het scherm en je ontvangt een bevestigingscode. Vermeld dat in de daarvoor bestemde ruimte en klik op "Gereed"


U moet nu de reset-optie selecteren en een nieuw wachtwoord maken, dat u moet bevestigen. U wordt doorgestuurd naar de inlogpagina zodra u dit proces heeft voltooid. Voer nu uw nieuwe wachtwoord in en klik op 'Inloggen'. Zoals je kunt zien, is het gemakkelijk om je Gmail-account te herstellen zonder een telefoonnummer of e-mailadres. Als u problemen ondervindt bij het voltooien van de processen, kunt u contact opnemen met een Gmail Live-persoon voor hulp.


Gmail-hulplijn


Als je hetzelfde probleem blijft houden en een uitgeschakeld Gmail-account niet kunt herstellen, neem dan contact op met de klantenservice van Gmail Bellen, die altijd voor je klaar staat.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.