Menu

Title

Subtitle

Hoe een Instagram-account te verwijderen zonder foto's en video's te verliezen?

Veel mensen willen weten hoe ze een Instagram-account kunnen deactiveren zonder foto's of video's te verliezen, zodat ze de foto's ergens anders kunnen gebruiken of de herinneringen voor de rest van hun leven kunnen bewaren.

Dus als je even een pauze wilt nemen van Instagram, kun je je account snel verwijderen zonder je Instagram-database te verliezen als je deze handleiding volgt.

Voordat je je Instagram-account verwijdert, moet je begrijpen waarom deze app voor sociale netwerken zo populair is geworden.\

Waarom is Instagram zo populair onder jongeren?

Instagram is een van de meest populaire platforms voor het delen van foto's en video's ter wereld en onlangs hebben ze Reels uitgebracht, een TikTok-rivaal die veel aandacht heeft gekregen onder TikTok-gebruikers die de laatste tijd al hun volgers hebben verloren.

Nadat Tiktok in een aantal landen, waaronder Nederland, werd verboden, kreeg Instagram een ??groot aantal Indiase gebruikers.

Instagram is een mobiel programma dat gratis kan worden gedownload van iTunes, Google Play en de Apple App Store. Instagram verdient geld door gesponsorde advertenties aan gebruikers te tonen.

 

Je Instagram-account verkopen aan Social Media Marketers?

Als je de beslissing hebt genomen om je Instagram-account te verwijderen, kun je het verkopen aan marketingbureaus voor sociale media die je volgers zullen gebruiken om reclame te maken voor hun eigen producten en diensten.

Dit bevrijdt je van Instagram en stelt je ook in staat om via je account geld op je bankrekening te storten.

Hoe een Instagram-account te verwijderen zonder foto's en video's te verliezen?

Hoe een Instagram-account te verwijderen


Veel Instagram-gebruikers worstelen al jaren met dit karwei, waarbij de meeste gebruikers hun accounts niet volledig kunnen wissen, waardoor ze in een dilemma verkeren.


Er zijn enkele dingen die u moet begrijpen voordat u uw Instagram-account verwijdert.

 • Instagrammers kunnen accounts permanent verwijderen
 • Het Instagram-account kan niet worden hersteld.
 • De gebruikersnaam van het Instagram-account kan niet opnieuw worden gebruikt, zelfs het bijbehorende Instagram-account is verwijderd.
 • Foto's, video's en volgers die zijn gekoppeld aan een verwijderd Instagram-account, kunnen niet worden hersteld nadat u uw Instagram-account hebt verwijderd.
 • Instagrammers kunnen geen account claimen met een e-mailadres dat al is gebruikt om een ??Instagram-account aan te maken, zelfs niet nadat het Instagram-account dat aan de e-mail is gekoppeld, is verwijderd
 • Instagrammers gaan hier de volgende dingen begrijpen

Hoe een Instagram-account tijdelijk verwijderen of uitschakelen?

Hoe een Instagram-account permanent te verwijderen?

 • Hoe maak je een back-up van dingen en volgers op Instagram voordat je je Instagram-account permanent verwijdert?
 • Schakel het Instagram-account tijdelijk uit
 • Als u een account op een mobiele app verwijdert, wordt het account tijdelijk verwijderd als dit waar is. Hier is het proces om Instagram tijdelijk uit te schakelen.
 • Instagram-gebruikers moeten inchecken bij hun accounts vanaf een mobiel apparaat of een computer.
 • Klik op de gebruikersnaam van het account (bijvoorbeeld ABC) in de linkerhoek en selecteer vervolgens Profiel bewerken in het vervolgkeuzemenu.
 • Er verschijnt dan rechtsonder een box met de optie "Mijn account tijdelijk uitschakelen".
 • Klik op de keuze en volg de instructies die verschijnen zodra je erop klikt.

Verwijder het Instagram-account permanent

Behalve Instagram heb je verschillende opties voor het delen van foto's, waaronder flikkeren en Tumbler. Er kunnen een paar redenen zijn om je Instagram-account te annuleren, waaronder het feit dat Instagram is overgenomen door de sociale media-gigant Facebook.


Instagrammers moeten zich ervan bewust zijn dat het verwijderen van hun Instagram-account resulteert in het permanent verlies van hun gebruikersnaam die is gekoppeld aan hun profiel, foto's, video's, opmerkingen, vind-ik-leuks, volgers en toegang tot Instagram via het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld.

 

Maak een back-up of upload van je hele Instagram-archief.
U kunt "Instaport" gebruiken om een ??back-up te maken van Instagram-foto's naar een ander social media-platform of naar een lokale harde schijf als zip-bestand.

We hebben een kopieerprogramma en een online-interface voor Instagram, Instadesk en de sociale map (dropbox voor sociale media) om een ??back-up te maken van uw sociale-media-accounts, zoals Instagram, Twitter, enzovoort.

Je moet voorbereid zijn de volgende keer dat je je Instagram-account wilt wissen.

 

Hallo, Instagrammers! We willen je eraan herinneren dat je je Instagram-account niet van je telefoon of tablet kunt verwijderen; Ga in plaats daarvan naar de startpagina van Instagram.

Stappen om Instagram-account permanent te verwijderen

 • Gebruik uw computer om toegang te krijgen tot uw Instagram-account (moet account verwijderen).
 • De gebruikersnaam is te vinden in de rechterbovenhoek; Klik erop.
 • Zoek "profiel bewerken" en selecteer het in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt nadat u op de gebruikersnaam hebt geklikt.
 • Er verschijnen resultaten en u kunt uw profiel wijzigen door op de optie "Ik wil mijn account verwijderen" in de benedenhoek te klikken.
 • Beantwoord de vragen van het Instagram-team, zoals waarom je je account verwijdert, door de meest geschikte uitleg te selecteren en op Doorgaan te klikken om je wachtwoord in te voeren.
 • Druk tot slot op de optie "Mijn account definitief deactiveren".
 • Zelfs als het Instagram-account wordt verwijderd, blijft het personeel bij het Instagram-team.

Hoe Instagram gebruiken of openen op een pc?

De functie "de heerlijke bewegingen opnemen en delen" is bekend in deze app.

Een Instagram is niet direct op een computer te zien. Om Instagram op een computer te bekijken, moet je een paar stappen nemen. De onderstaande acties kunnen u helpen bij het vinden van oplossingen voor mensen die de bovengenoemde problemen ondervinden.

 

Je moet eerst de Instagram-app downloaden naar je iPhone, Android-headset of een ander Instagram-compatibel smartapparaat uit de Apple App Store, Google Play Store of Windows Phone Store.

U moet zich registreren of een account aanmaken vanaf een mobiel apparaat en het vervolgens activeren door het te valideren met uw telefoonnummer (gebruikt voor toekomstig gebruik als u uw wachtwoord vergeet), e-mailadres (gebruikt voor toekomstig gebruik als u uw wachtwoord vergeet) of Facebook account.

Na activering kun je de Instagram-diensten alleen nog op je computer gebruiken.
Als er iets mis is gegaan tijdens het aanmaken van een account, hoeft u zich geen zorgen te maken; u heeft de mogelijkheid om deze gegevens indien nodig opnieuw te bewerken.

Je kunt de gebruikersnaam, het e-mailadres en het telefoonnummer van je Instagram-account wijzigen. Verschillende versies van Instagram hebben verschillende manieren om de bijgewerkte informatie te bevestigen, zoals gedaan op een iPhone, opgeslagen op een Android-telefoon en gecontroleerd op een Windows-telefoon.

Hoewel Instagram mobiele software is, kun je nu je persoonlijke gegevens wijzigen via je Instagram-webprofiel of Instagram-webaccount. Gebruikers die Instagram aanbidden, kunnen nu de voordelen van Instagram ervaren met hun account via een pc of mobiel apparaat.

Post uw momenten, stijlvolle kiekjes en schattige video's, volg gerenommeerde Instagrammers en gebruik de geautomatiseerde functie voor sociaal delen om uw updates automatisch te delen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumbler en andere sociale-mediaplatforms, waardoor uw sociale aanwezigheid wordt vergroot. Werk je Instagram-account bij met foto's van hoge kwaliteit om de aandacht van Instagrammers te trekken en moedig ze aan om te volgen, leuk te vinden en te delen.


Gebruik Instagram om uw bedrijf te verbeteren

Maak een verschil in uw marketing door Instagram op te nemen in uw socialemediaplan. Steeds meer organisaties en marketeers gebruiken Instagram om hun zichtbaarheid te vergroten.

 

 • Instagram lanceerde een Instagram for Business-blog om bedrijfsleiders te helpen verder te gaan dan de basisprincipes van het runnen van een bedrijf, zoals inzicht in het gebruik van Instagram voor marketing en het bereiken van hun doelgroep.
 • Het bijhouden van beeldbetrokkenheid is noodzakelijk om uw volgers te begrijpen en om met interessante afbeeldingen over uw merk te vertellen.
 • Verbind Instagram met Facebook, gebruik populaire hashtags en like en volg andere nichegerelateerde Instagrammers om je volgers te laten groeien.
 • Onderga ook posten op uw Facebook-pagina.
 • Gebruik Instagram's beste video-toekomst, d.w.z. video op Instagram (bewerkbaar, filter-enabled, 15 seconden lengte ondersteund).
 • Nieuws uit de branche delen en uw aanwezigheid op Instagram optimaliseren.

Laatste woorden

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Instagram Bellen en we zullen zo snel mogelijk reageren.

 

Lees ook deze blog:  https://www.articlecluster.com/los-de-fout-op-kan-het-verhaal-niet-op-instagram-plaatsen/

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.