Menu

Title

Subtitle

Google Chrome Beheer wachtwoorden uitgegrijsd

Online hulp voor Google Chrome Wachtwoorden beheren uitgegrijsd

Hoe Google Chrome te repareren, wachtwoorden beheren uitgegrijsd

Als uw Google Chrome niet goed werkt, moet u onmiddellijk actie ondernemen om het probleem op te lossen. Mogelijk hebt u het wachtwoord opgeslagen in uw Google Chrome-browser en zoekt u hulp omdat het niet verschijnt waar u het had verwacht; je moet de specifieke feiten kennen om de uitdaging snel op te lossen.

Wanneer Google Chrome het wachtwoord niet kan beheren, moet het worden hersteld; u kunt ook zien dat een vinkje en een label beide grijs zijn, wat aangeeft dat Google Chrome wachtwoorden beheert. Als je een soort van probleem hebt, moet je je pc upgraden en alle stappen zorgvuldig volgen.

Hieronder volgen de manieren om u te helpen het probleem onmiddellijk op te lossen:

 • U kunt uw internetbrowser wissen en de synchronisatie met een ander Google-account resetten.
 • Zorg ervoor dat automatisch invullen is ingeschakeld en dat lokale cookies de browser mogen gebruiken en sla het wachtwoord op.
 • Om HKEY LOCAL MACHINESOFTWARE-beleid GoogleChrome te gebruiken, selecteert u het Windows-apparaat en gebruikt u de opdrachtprompt.
 • Het beleid kan worden gebruikt om Google toe te staan ​​wachtwoorden op te slaan die eerder waren uitgeschakeld.
 • U kunt de procedure voor de registeroplossing starten, waarmee u de meest recente versie van Google Chrome kunt kiezen en met uw browser kunt doen wat u maar wilt.
 • Nadat u de taak heeft voltooid, kunt u eindelijk beginnen met het opslaan van het wachtwoord in uw Google Chrome-browser.


Hoe sta ik toe dat Chrome wachtwoorden beheert?

Google Chrome heeft de nieuwste versie uitgebracht, die een aantal nieuwe tools en services bevat waarmee u uw wachtwoorden effectiever kunt beheren. Het is ongelooflijk eenvoudig om een ​​wachtwoord te genereren met de ingebouwde wachtwoordmanager, en op deze manier kun je al je inloggegevens gemakkelijk opslaan.

 • Hier volgen enkele methoden om Chrome toe te staan ​​wachtwoorden te beheren:
 • Open om te beginnen een Google Chrome-browser en log in op uw Google-account met het relevante e-mailadres en wachtwoord.
 • U kunt de wachtwoordbeheerder in- of uitschakelen, die tien voorbeelden op het scherm heeft.
 • U kunt uit- en weer inloggen en vervolgens naar internetgeschiedenis gaan om de cookies te verwijderen door de instructies op het scherm te volgen.
 • U kunt het probleem melden met de Google-browser en uiteindelijk uw browser correct upgraden.

Om het wachtwoord te beheren, hoeft u alleen maar de meest recente versie van de browser te downloaden en te installeren; Als u echter een fout tegenkomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via Google Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.