Menu

Title

Subtitle

Gemakkelijke manier om een ​​gehackt Gmail-account te herstellen

Gemakkelijke manier om te vinden hoe u uw gehackte Gmail-account kunt herstellen en beveiligen

De e-mailservice van Google is gratis. Gmail is een van de meest gebruikte e-mailservices ter wereld, met meer dan een miljard gebruikers. Dit maakt het een favoriet onder hackers. In dit artikel bekijken we hoe u het wachtwoord van een gekaapt Gmail-account kunt herstellen.

Als je vreemd gedrag op je Gmail-account ziet, is de kans groot dat het is gehackt. In deze web-tutorial leert u hoe u uw gekaapte Gmail-account kunt ophalen/herstellen en hoe u het kunt beveiligen.

  • Ga naar de Google Account Recovery-pagina om uw Google-account te herstellen.
  • Als u uw wachtwoord niet meer weet, selecteert u Probeer een andere vraag in het vervolgkeuzemenu.
  • U wordt gevraagd uw herstel-e-mailadres of telefoonnummer in te voeren. Kies een van deze (Gmail stuurt u een herstelcode om uw accounteigendom te bevestigen naar uw telefoonnummer of e-mailadres).
  • U ontvangt een herstelcode; typ het in Gmail nadat je het hebt ontvangen.
  • Nu zal Google u vragen om uw wachtwoord te wijzigen, en nadat u dit heeft gedaan, voert het een beveiligingscontrole op u uit. Controleer alles, vooral uw beveiligingsinformatie.


Als u op zoek bent naar een manier om het wachtwoord van een gehackt Gmail-account te herstellen, hopen we dat de bovenstaande instructies u kunnen helpen.

Volg deze tips om uw Google-account te beveiligen tegen hackers.

  • Doorloop de Gmail-beveiligingscheck en volg de instructies op het scherm. Dit is een Google-service die verbonden apps, apparaten, accountmachtigingen en andere factoren controleert om te bepalen of het Gmail-account van een gebruiker veilig is.
  • Als u ongebruikelijk gedrag opmerkt, stelt u het wachtwoord van uw Google-account meteen opnieuw in.
  • Wijzig de wachtwoorden van apps, websites of andere profielen waar u hetzelfde wachtwoord gebruikt als uw Gmail-account.
  • Controleer altijd of je telefoonnummer en herstel-e-mailadres correct zijn.
  • Maak gebruik van een tweestapsverificatieproces.

In dit artikel hebben we verschillende aanbevelingen behandeld om uw Gmail-account tegen hackers te beschermen. Omdat iedereen tegenwoordig voor alles een Gmail-account gebruikt, is de kans op hacken enorm groot. Controleer of uw account is opgeslagen of niet.


Als uw Gmail-account is gehackt, moet u de hulp inroepen van een deskundig team. Ga naar Gmail Bellen en kies het gratis nummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.