Menu

Title

Subtitle

Foto's op Instagram plaatsen vanaf een computer

Als je niet weet hoe je deze coole Instagram-foto moet uploaden, lees hem dan nu. Plaats afbeeldingen op Instagram vanaf uw computer, hoe u Instagram-foto's op internet plaatst

 

Instagram heeft belangrijke wijzigingen aangebracht, waaronder het toevoegen van volledige functionaliteit aan zijn app en het toestaan ?van gebruikers om foto's van hun computers te downloaden. Hoewel er geen zichtbare knop in de computerbrowser is en geen formele melding, zal gewoon kijken de waarheid onthullen.

 

Veel Instagram-gebruikers maken foto's met camera's (bijvoorbeeld DSLR's of video's) en bewerken ze vervolgens op een computer voordat ze op het socialemediaplatform worden gepubliceerd. Dat houdt in dat voordat je foto's van je computer naar Instagram kunt publiceren, je ze eerst van je computer naar je telefoon moet overzetten (met AirDroid of vergelijkbare apps). In dit artikel laten we u zien hoe u foto's vanaf uw pc naar Instagram kunt uploaden.

 

Vervang de eenvoudige stappen hieronder door de complexe.

 

In de meeste browsers kunt u uw User-Agent wijzigen, zodat u een website kunt laten weten welk apparaat u gebruikt. Zelfs als je een laptop of desktopcomputer gebruikt, zal de volgende truc Instagram laten denken dat je op je telefoon zit.

 

 

 

Foto's op Instagram plaatsen vanaf een computer

 

 • Video-instructie over het uploaden van foto's naar Instagram vanaf een computer.
 • Gebruik Chrome om foto's vanaf uw pc naar Instagram te uploaden.
 • Met Coc kun je vanaf je computer foto's uploaden naar Instagram.
 • Met Firefox kunt u foto's van uw computer uploaden naar Instagram.
 • Gebruik de Safari-browser om foto's vanaf uw pc naar Instagram te uploaden.
 • Open de Instagram-app in de Windows Store-app.
 • Plaats foto's op Instagram met behulp van de software van derden Gramblr Emulate Android op pc

 


Post foto's op Instagram vanaf je computer in Chrome

 

Log in op de Instagram-website in uw browser, klik met de rechtermuisknop op de pagina en selecteer Inspecteren (of Ctrl + Shift + I), en klik vervolgens op het symbool met twee afbeeldingen wanneer de onderstaande interface wordt weergegeven.

 

U kunt elk apparaat selecteren in het gedeelte Responsief in de linkerhoek.

 

Druk vervolgens op je toetsenbord op F5 om de Instagram-webpagina opnieuw te laden. Onderaan zie je een pictogram voor het uploaden van foto's naar Instagram, zoals weergegeven.

 

Plaats foto's op Instagram vanaf pc met Coc

 

Chrome, Coc Coc, Vivaldi en andere Chromium-browsers hebben dezelfde methode om foto's vanaf je pc op Instagram te plaatsen als Chrome. Hier laat ik je zien hoe je foto's vanaf je computer uploadt naar Instagram met Coc Coc; andere browsers vereisen dat u hetzelfde doet, dus wees voorzichtig.

 

 • Log in op het Instagram-account waarnaar u wilt posten vanaf de Instagram-startpagina.
 • Selecteer Controleren door met de rechtermuisknop op een plek op de hoofdpagina van Instagram te klikken.
 • Schakel tussen de twee overlappende rechthoekpictogrammen.
 • U kunt Responsive selecteren of niet, maar u moet op F5 op het toetsenbord drukken om deze stap te voltooien.
 • Nadat de Instagram-site opnieuw is geladen, wordt het plustekenpictogram voor het plaatsen van afbeeldingen weergegeven.
 • Het enige dat u nu hoeft te doen, is op het plusteken klikken en de afbeelding selecteren om zoals gewoonlijk te plaatsen.


Plaats foto's vanaf uw computer op Instagram met Firefox

 

Je gaat naar Instagram en logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Selecteer Inspect Element (Q) in het contextmenu wanneer u met de rechtermuisknop op de website klikt.

 

Zoek vervolgens, zoals hieronder te zien is, het pictogram en klik of druk op Ctrl + Shift + M.

 

Als de website na een paar seconden wachten niet opnieuw wordt geladen, drukt u op F5. Als je naar beneden scrolt, zie je een knop om foto's vanaf je computer op Instagram te plaatsen.

 

Plaats foto's op Instagram vanaf je computer in de Safari-browser

 

Als u Safari wilt gebruiken, wijzigt u de User-agent met behulp van deze stappen. Het voorkeurenvenster van Safari kan worden geopend door naar Safari> Voorkeuren te gaan of door de sneltoets Cmd + Comma te gebruiken. Ga naar het tabblad Geavanceerd en vink de optie aan naast het menu Ontwikkelen tonen in de menubalk onderaan.

Ga daarna naar de Instagram-website en log in. Selecteer User Agent> Safari - iOS 11.0 - iPhone uit de nieuwe optie Ontwikkelen in het menu.

De pagina wordt opnieuw geladen en de verticale pictogrambalk onderaan verschijnt, net zoals in een mobiele app. Wanneer u op het Plus-pictogram in het midden klikt, wordt u gevraagd om foto's vanaf uw telefoon te uploaden. Volg gewoon de instructies op het scherm om uw foto's te bewerken, effecten toe te passen en te delen.

 

Gebruik de Instagram-app in de Windows Store-app

 

Hoewel Instagram geen standaard Windows-desktoptoepassing heeft, heeft het wel een Modern Instagram-app beschikbaar in de Microsoft Store. Het maakt in wezen deel uit van de mobiele applicatie en biedt daarom niets unieks, maar het is in staat om foto's te delen.

 

Nadat je de app hebt geïnstalleerd en bent ingelogd, zie je de feed zoals gewoonlijk. Klik op de cameraknop in de linkerbovenhoek om te uploaden naar Instagram. Om nieuwe foto's toe te voegen, moet u Cameratoegang inschakelen en Microfoontoegang activeren. Deze functie werkt niet als de machine geen webcam heeft.

 

U kunt de bekende Instagram-interface gebruiken om vanaf hier foto's toe te voegen die met uw webcam zijn gemaakt. Om foto's vanaf uw computer te uploaden, klikt u op het pictogram Galerij.

 

Gebruik een applicatie van derden om foto's op Instagram te plaatsen

 

Gramblr

 

Gramblr is beschikbaar in een gratis versie voor Mac en Windows.

 

downloaden:

 

 • Gramblr voor Windows is een programma waarmee je een gok kunt wagen
 • Gramblr voor Mac is een programma waarmee je een gok kunt wagen


Deze applicatie is verdeeld in twee delen: de ene is een desktop-applicatie en de andere is een webgebaseerde applicatie. Ze werken samen om foto's vanaf desktopcomputers naar Instagram te uploaden.

 

Eenmaal geïnstalleerd, ga naar het hoofdvenster van Gramblr en het zal discreet werken op uw apparaat. Op het webonderdeel voert u al uw belangrijkste interacties uit.

 

Er is ook een volledige set beeldbewerkingsmogelijkheden beschikbaar, inclusief belichtings- en slijtagecontrole. Filters, kaders, stickers, tekstoverlay en kleurcorrectie behoren tot de andere functies. Hiermee kunt u ook de tijd voor het plaatsen van foto's instellen.

 

Android emuleren op pc

 

Als geen van de bovenstaande opties je aanspreekt, kun je een Android-emulator op je computer installeren en de echte Instagram-app gebruiken om met je telefoon te doen wat je wilt. In de top 10 Android-emulatorsoftware voor Windows vindt u verschillende emulatorsoftware.

 

De eenvoudigste methode is om BlueStacks te gebruiken om Android te simuleren. Download eenvoudig BlueStacks, log in met uw Google-account, zoek naar Instagram en log in op uw Instagram-account.

 

Je kunt ook online opslagservices zoals Google Drive of Dropbox gebruiken om foto's tussen je computer en telefoon te synchroniseren, en er vervolgens voor kiezen om foto's van daaruit via de telefoon op Instagram te plaatsen.

 

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.