Menu

Title

Subtitle

Eenvoudige instructies om Google-accounts te maken

Er zijn verschillende toepassingen voor Google Chrome, dus u kunt er zeker van zijn dat er veel manieren zijn om het te gebruiken. In werkelijkheid neemt de populariteit van deze browser in de loop van de tijd gestaag toe. Om deze reden breiden de makers van deze browser af en toe de reikwijdte van de klantenondersteuning uit.

 

U hoeft slechts een paar eenvoudige stappen te nemen om een ​​Google-account aan te maken, en er zijn slimme en duidelijke procedures om dit te doen. Laten we ernaar kijken.

  • Het adres van deze website leidt naar de registratiepagina.
  • Een mooie webpagina met invoervakken vindt u aan de rechterkant.
  • Uw naam en achternaam moeten worden ingevoerd na het juiste voorvoegsel voor uw e-mail.
  • U typt het wachtwoord, maar niet zoiets als 12345678.
  • Maak het uitdagender en sla het vervolgens op in een tekstbestand of notitieblok.
  • Geef uw geslacht en geboortedatum op.
  • Controleer of je minimaal 18 jaar oud bent als de datum die je hebt ingevuld niet van jezelf is; anders kun je beperkingen tegenkomen bij het gebruik van bepaalde services of het verkrijgen van toegang tot video's op YouTube.

 

De laatste stap is om de captcha in te voeren en erop te klikken. En we krijgen het volgende bericht van Google:

"Deel je mening over restaurants en andere locaties, upload video's naar YouTube en evalueer apps, boeken en films in de Play Store om Google te helpen nog beter te worden. Hiervoor heb je een openbaar Google+ profiel nodig.

Aan de andere kant, als je niet weet hoe je een Google-account zonder nummer moet maken en je hebt hulp nodig, dan moet je ongetwijfeld contact opnemen met de klantenservice van Google. Zij zullen u de volgende stap zorgvuldig demonstreren.

Er zijn veel manieren om een ​​nieuw Google-account aan te maken; voor veel mensen is een computer of laptop een meer kosteneffectieve keuze. Hier zijn enkele strategieën om een ​​Google-account aan te maken zonder het telefoonnummer te verifiëren:

De stappen voor het instellen van een Google-account zijn vrijwel hetzelfde als die voor de originele, standaardversie. Als u wordt gevraagd om een ​​nummer op te geven nadat u uw voor- en achternaam hebt opgegeven, moet u uw cookies verwijderen, uw browser sluiten, uw IP-adres wijzigen en het later opnieuw proberen (idealiter - na 24 uur). Deze technieken waren niet succesvol? Dan zijn drastische maatregelen nodig, zoals het opnieuw installeren van de Google Chrome-browser. Dit is een matige keuze; veel Google-accounts die op deze manier zijn gemaakt, werken niet.

3. Gebruik de Bluestacks-emulator om een ​​smartphone of tablet op een computer te simuleren en je hebt een eindeloze voorraad nieuwe Google-accounts. Er zijn verschillende methoden om dit te doen:

 

  • Via de native (vooraf geïnstalleerde) browser van de emulator,
  • "Via de Instellingen" - "Accounts en synchronisatie."

U kunt een echt Google-account maken door de procedures te volgen die ze bieden. U hoeft alleen maar te bellen. Zij alleen zullen de rest voltooien. Neem contact met ons op via Google Bellen.

 

Lees ook deze blog: https://telegra.ph/Herstel-uw-Google-Chrome-wachtwoord-met-behulp-van-deze-verstrekte-stappen-07-05

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.