Menu

Title

Subtitle

Een zakelijke PayPal-rekening upgraden of downgraden

E-commercebedrijven die de winkel- en betaalervaringen van hun consumenten willen aanpassen en verbeteren, moeten upgraden naar een zakelijke PayPal-rekening. In slechts drie simpele handelingen kunt u uw persoonlijke account upgraden naar een zakelijke account. Het downgraden van je zakelijke account naar een persoonlijk account kan daarentegen wat langer duren omdat dit handmatig moet gebeuren.

 

Zodat Je het weet

Met Jotform's PayPal Commerce Platform-verbinding kunt u online betalingen rechtstreeks vanuit uw formulieren accepteren.

Upgraden naar een zakelijke PayPal-rekening

Als u wilt, kunt u twee PayPal-rekeningen hebben: een voor persoonlijk gebruik en een voor zakelijk gebruik, maar elke rekening moet een eigen e-mailadres hebben.


Volg deze stappen om uw persoonlijke PayPal-rekening te upgraden naar een zakelijke PayPal-rekening met het e-mailadres van uw persoonlijke PayPal-rekening:

  • Selecteer Aanmelden op de inlogpagina, vervolgens Zakelijk account in het vervolgkeuzemenu en vervolgens Volgende. Nadat u de inloggegevens van uw persoonlijke account heeft ingevuld, wordt u gevraagd of u uw huidige persoonlijke account naar een zakelijke account wilt verplaatsen. Selecteer Om over te schakelen naar een zakelijk account, gebruikt u uw huidige e-mailadres en klikt u op Volgende.
  • Kies het e-mailadres dat aan uw zakelijke account wordt gekoppeld
  • U wordt gevraagd uw bedrijfsgegevens in te vullen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden op de volgende pagina.


Upgrade naar een zakelijk account scherm

  • Volg daarna de stappen die worden beschreven in het gedeelte met de titel 'Een zakelijke PayPal-rekening instellen'.
  • Upgrade eventueel uw zakelijke PayPal-rekening.
  • Er zijn twee zakelijke PayPal-rekeningen waaruit u kunt kiezen. De ene is gratis, terwijl de andere maandelijkse kosten vereist.

Standaard

Dit account is gratis, accepteert alle belangrijke creditcards en betaalpassen en PayPal-betalingen en stelt consumenten in staat om in de loop van de tijd te betalen. Er zijn geen kosten per maand.

 


Betalingen Pro

De maandelijkse kosten voor dit account zijn $30. PayPal Payments Pro heeft dezelfde functies als een basisaccount, plus de mogelijkheid om de betaalervaring van uw klanten aan te passen en te integreren met uw bestaande winkelwagentje.


Een zakelijke PayPal-rekening downgraden

U moet rechtstreeks contact opnemen met een klantenservicemedewerker van PayPal Bellen Nederland als u uw zakelijke PayPal-rekening wilt omzetten naar een persoonlijke rekening. U kunt uw zakelijke PayPal-rekening alleen handmatig wijzigen in een persoonlijke rekening.

 

Lees ook deze blog: https://www.klusster.com/portfolios/juliastefan/contents/302092?code=7801e424-958f-4fb3-8136-264932b0be85

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.