Menu

Title

Subtitle

5 VEELVOORKOMENDE OUTLOOK-FOUTEN EN HUN REDENEN DIE U MOET WETEN

Microsoft heeft alle bronnen ter beschikking gesteld waarmee gebruikers hun werk efficiënter kunnen beheren. Net als Microsoft Word, een one-stop-shop voor al uw tekstverwerkingsbehoeften. Evenzo is Microsoft Outlook een van de meest populaire toepassingen van het geweldige team. Ondanks de vele geweldige functies en het gebruiksgemak, kan het soms moeilijk zijn vanwege talloze verborgen gebreken.

Tijdens het gebruik van de Microsoft Outlook-toepassing kunnen er onverwachts verschillende problemen optreden. In deze blogpost bekijken we de top 5 van veelvoorkomende Outlook-fouten die steeds weer opduiken. We willen graag de definitieve oplossing bieden voor alle Outlook-problemen en -fouten:

Maak kennis met veelvoorkomende Outlook-fouten

Laten we beginnen met de eerste en meest typische Outlook-fout. Bekijk de onderstaande lijst om te zien of u problemen ondervindt met Outlook en hoe u deze kunt oplossen. Houd er rekening mee dat de bovengenoemde tool alleen kan helpen bij het repareren van defecte Outlook PST-bestanden. Het is zelfs in staat om aanzienlijke schade aan een PST-gegevensbestand te repareren en te herstellen. Alle andere MS Outlook-configuratie- of verbindingsproblemen moeten handmatig worden gecorrigeerd.

 

Fout 1: Kan MS Outlook niet starten

In dit gedeelte worden de oorzaken uitgelegd van het probleem ‘Microsoft Outlook kan niet starten’ en hoe u dit kunt oplossen. Deze oplossing is compatibel met Outlook 2016, 2013, 2010, 2007 en alle eerdere versies.

Symptoms

Het probleem dat Outlook niet start, is gemakkelijk te herkennen. Wanneer u op het Outlook-pictogram klikt om het programma te openen, verschijnt er een zandloperafbeelding die op het scherm blijft hangen. Na een tijdje verschijnt er een dialoogvenster met de fout “Kan Microsoft Outlook niet starten”.

Na veel werk hebben we de oorzaak van het probleem ontdekt. Het verkeerd geconfigureerde instellingenbestand voor het navigatiepaneel - profielnaam.xml - is de belangrijkste oorzaak van dit probleem. Volgens Microsoft is een bestand met een grootte van 0 KB een goed teken dat het beschadigd is. De echte redenen zijn echter onzeker. Dit probleem kan ertoe leiden dat Outlook 2016 de onderstaande versie beïnvloedt.

Fout 2: Outlook 0x800ccc0f Foutcode

Dit is de tweede meest voorkomende fout in MS Outlook, na de vijf meest voorkomende fouten. De fout “Uw server heeft plotseling verbinding verloren” is geschreven in hexadecimaal formaat. Het probleem is onvoorzienbaar en kan schijnbaar uit het niets toeslaan.

Symptoms

Vaak zijn Microsoft-producten niet compatibel met andere Microsoft-producten. Microsoft Windows Outlook, bijvoorbeeld, schakelt MS Outlook willekeurig uit. Dit is een nogal voor de hand liggende fout. U probeerde een Outlook-e-mail te verzenden toen u op een ochtend wakker werd, maar de verbinding met de server was verbroken.

Fout 3: MS Outlook crash

Een ander veelvoorkomend probleem is wanneer Microsoft Outlook niet reageert of crasht. De belangrijkste oorzaak van dit probleem is dat e-mails, notities en agenda-afspraken zich na verloop van tijd op het lokale systeem opstapelen, waardoor het in een vuilnisbak verandert. Als gevolg hiervan groeit het PST-bestand aanzienlijk in omvang. De abnormale groei in PST-bestandsgrootte vertraagt het tot het punt waarop u de melding “Microsoft Outlook Keeps Freezing Up” ziet.

Fout 4: Onvoorspelbare Outlook-crash

Outlook crasht onverwachts, kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. We hebben enkele van de redenen opgenomen waarom Outlook van tijd tot tijd in dit gebied crasht. Het verkeerd geconfigureerde bestandssysteem van Outlook is de oorzaak van het probleem. Herstel uw MS Outlook-installatie door naar Microsoft-bestandeninstallatie te gaan. Start uw computer opnieuw op nadat u het bestandssysteem hebt gerepareerd. U zult opgelucht zijn om Outlook weer in de normale modus te zien.

Fout 5: Outlook PST-bestand niet gevonden

De volgende fout in de lijst met 5 veelvoorkomende Outlook-fouten in het Outlook PST-bestand is dat het niet kan worden gevonden. Deze onnauwkeurigheid kan worden toegeschreven aan een van twee factoren.

Het Outlook PST-bestand is beschadigd geraakt.Het Outlook PST-bestand ontbreekt op de server.

Outlook PST-bestand is beschadigd

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat het PST-bestand beschadigd raakt. Ze kunnen zowel intern als extern zijn. Wanneer een PST-bestand beschadigd raakt, kan Outlook er moeite mee hebben om er toegang toe te krijgen. Om bescheiden niveaus van corruptie in MS Outlook op te lossen, heeft Microsoft hun eigen software ontwikkeld met de naam “Inbox Repair Tool”.

Outlook PST-bestand is niet gevonden op de server

Wanneer een PST-bestand beschikbaar is op de server, maar de gebruiker heeft geen toegang tot e-mails, contacten, agenda’s en andere items, is dit het geval.

Conclusie

Dit artikel behandelt de top vijf van meest voorkomende Outlook-fouten. De onnauwkeurigheden, evenals de bronnen van de moeilijkheden, worden op deze pagina besproken. De alles-in-één oplossing voor dit probleem is een Outlook Repair Tool. Download en probeer de demoversie om uw taak binnen enkele minuten af te ronden. Download de volledige versies van de software zodat u deze zonder enige beperking kunt uitvoeren. Om snel een foutloos persoonlijk Outlook-gegevensbestand op te bouwen, scant en repareert u uw PST-gegevens.

Als u een probleem heeft, krijgt u meer informatie over uw fout door de klantfout te bellen en wat uw fout ook is, het wordt opgelost in Outlook-fouten. Onze technicus van het klantenteam zal u volledig helpen. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar. Neem contact op met onze team technici via Outlook Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.