Menu

Title

Subtitle

PayPal – Kan betalingsbericht niet verwerken (Inc Error 13113)

Probleem 13113 is een ander foutbericht dat PayPal naar uw klant kan sturen. Dit geeft meestal aan dat er een probleem was met het verwerken van de betaling van de klant, wat volgens de eigen literatuur van PayPal wordt veroorzaakt door problemen met de betaalbron of PayPal-rekening van de klant. Sommige leveranciers beweren echter dat dit probleem wordt veroorzaakt doordat hun PayPal-account niet is ingesteld voor de specifieke valuta waarin ze klanten proberen te factureren. Zoals hieronder wordt beschreven.

We kunnen uw betaling op dit moment niet voltooien met uw PayPal-account, kan een bericht verschijnen tijdens het testen van uw PayPal-betaling met een echte transactie. Ga terug naar de handelaar en probeer een alternatieve manier van betalen."

U kunt ervan uitgaan dat het probleem ligt bij de PayPal-rekening die de aankoop probeert te doen. Het is echter meestal te wijten aan de valutavoorkeuren van de PayPal-rekening van de leverancier.

 

U ziet, zowel PayPal als ThriveCart stellen u in staat om uw klanten kosten in rekening te brengen in een breed scala aan valuta's.

De meest voorkomende oorzaak van deze waarschuwing is dat u uw PayPal niet hebt ingesteld om de valuta te ondersteunen waarop uw product is ingesteld in ThriveCart.

Overweeg het volgende scenario:

  • Mijn PayPal-rekening is gevestigd in Nieuw-Zeeland. De Nieuw-Zeelandse dollar (NZD) is de primaire valuta van het land.
  • De klant krijgt vervolgens bij het afrekenen het hierboven beschreven bericht te zien. Allemaal omdat de valuta niet is toegepast op mijn PayPal-rekening.

Hoe kunnen we dit oplossen?

  • Het goede nieuws is dat het antwoord duidelijk is. We hoeven alleen maar geld op onze PayPal-rekening te storten met de valuta. De valuta's die we aan onze PayPal-rekening toevoegen, kunnen dan betalingen in die valuta's afhandelen.
  • Dus vanaf onze PayPal-overzichtspagina gaan we naar de link Valuta's onder ons saldo en klikken erop.
  • De nieuwe valuta van USD is nu toegevoegd aan uw PayPal-rekening. Terugkerend naar onze PayPal-overzichtspagina, kunnen we daar ook de valuta zien. Dus als we nu proberen ons product te verkopen in de valuta die we zojuist hebben geïntroduceerd, zal het zonder problemen verlopen.

Zoals altijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via PayPal Nederland Bellen als je vragen hebt.

 

Lees ook deze blog: https://www.klusster.com/portfolios/juliastefan/contents/326755?code=1f4b3c97-0484-4789-b25d-89130a158e32

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.