Menu

Title

Subtitle

Waarom werkt mijn live video niet op Facebook?

Facebook is een van de meest populaire sociale-medianetwerken, met veel mensen die ongelooflijke video's, foto's, citaten, nieuwe advertenties, enzovoort plaatsen. Het is vrij eenvoudig om op elk moment video's op sociale-mediasites te bekijken. Het is ook de moeite waard om live video op Facebook te gebruiken om op elk moment in contact te komen met klanten. Je kunt de leukste dingen doen terwijl je de live video start, en het werkt met een gratis streamingdienst voor video tot 1080 pixels. Tijdens live videochats zul je zelden een storing tegenkomen die uitsluitend wordt veroorzaakt door een gebrek aan internetverbinding.

Als u problemen ondervindt tijdens het live videochatten met iemand, moet u daarom eerst de oorzaak van de problemen bepalen om de meest nauwkeurige informatie te verkrijgen. Wanneer u uw Facebook-account en livestreaming gebruikt, is het raadzaam om de API-status van de apparaatplatformkoppeling te controleren, omdat er een groter probleem kan zijn waardoor u zich afvraagt ??waarom uw livevideo niet werkt op Facebook en wat u kunt doen om het snel te repareren.

Krijg een oplossing om te repareren:

 • Ga om te beginnen naar de aanmeldingspagina van uw Facebook-account en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
 • Controleer de server-URL om te zien of streamsleutels zijn gekopieerd en zorg voor een goede internetverbinding.
 • U kunt het programma uitschakelen en blokkeren, zodat de livevideospeler niet kan worden geladen en de camera het probleem snel kan oplossen.

 

Lees ook: Hulp krijgen over het verwijderen van een Facebook-account…!!

 

Waarom wordt mijn Facebook-livevideo niet gepost?

Wanneer mensen vragen waarom hun Facebook-livevideo niet wordt gepost, is het cruciaal om te controleren of hun internetverbinding is ingeschakeld, omdat dit de oorzaak van het probleem kan zijn. Het kan een netwerkprobleem zijn waardoor u geen livevideo kunt plaatsen, dus laten we dit zo snel mogelijk oplossen.

 

Krijg een oplossing om te repareren:

 • Om toegang te krijgen tot uw Facebook-account, moet u ervoor zorgen dat deze is ingelogd met het juiste e-mailadres en wachtwoord.
 • U moet eerst de nieuwe stream selecteren en vervolgens op de horlogeknop aan de linkerkant klikken. Je moet er ook voor zorgen dat je een goede internetservice hebt.
 • U kunt dit probleem eenvoudig oplossen door de internetservice opnieuw te starten door op de livevideo te klikken die u wilt bekijken nadat deze is geüpload.
 • Wat is er aan de hand met het afsnijden van mijn Facebook-livevideo?
 • Als je je daarna afvraagt ??waarom mijn Facebook-livevideo steeds uitvalt en je het zo snel mogelijk wilt oplossen, moet je uitzoeken wat het probleem veroorzaakt, zoals een Facebook-accountfout, app-caches, internetverbinding , telefoonopslag, enzovoort.

 

Download de oplossing om te repareren:

 • Zorg er om te beginnen voor dat uw Facebook-account correct is aangemeld en ga vervolgens naar de volgende pagina om de livevideo te bekijken.
 • Je moet er zeker van zijn dat de duur van een live videosessie op Facebook 8 uur is, en als je een melding ontvangt dat de video is afgebroken of de verbinding is verbroken, controleer dan je internetverbinding.
 • Met behulp van het tabblad Bewerken kun je eenvoudig live video inkorten en kun je een continue 24-uurs feed gebruiken via een van de publicatiemechanismen die aan het einde van dit essay worden beschreven.
 • Als uw video langer dan 30 minuten wordt onderbroken, controleer dan uw internetprovider en reset of upgrade uw browser om het probleem op te lossen.

 

Facebook-klantenservice

Als je problemen hebt met hetzelfde probleem op Facebook, kun je op elk moment contact opnemen met onze technische ondersteuning. en ontvang snel hulp van de klantenservice van Facebook Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.