Menu

Title

Subtitle

Volledig proces voor PayPal-verificatie

eBay is de eigenaar van PayPal. PayPal is een online betalingssysteem waarmee klanten via internet voor goederen en diensten kunnen betalen. Een PayPal-account kan ook worden gebruikt om hulp te ontvangen of geld te sturen naar andere PayPal-gebruikers. Contant geld kan met een bankrekening of creditcard op een PayPal-rekening worden gestort. Om een ??PayPal-transactie uit te voeren, moet u dus eerst uw PayPal-rekening valideren.

Gebruikers komen echter vaak voor problemen omdat hun PayPal-account niet wordt gevalideerd. Er kan dus een reden zijn waarom u in dit geval wordt gevraagd om uw PayPal-rekening te verifiëren.

Proces om uw PayPal-account te verifiëren-

  • Ga naar https://www.paypal.com/ om een ??betaling uit te voeren. Log dan in.
  • Als u een mobiel apparaat gebruikt, tikt u op Overzicht of Menu. Het is een tabblad in de linkerbovenhoek van het venster.
  • Scroll naar beneden en selecteer Bekijk hoeveel u kunt verzenden met PayPal in het vervolgkeuzemenu. Het staat onder 'Meer over uw account' in het gedeelte 'Meer over uw account'.
  • Selecteer Get Verified in het vervolgkeuzemenu. Het staat bovenaan het venster, maar je moet een vast bedrag betalen.
  • U moet twee van de drie onderstaande stappen voltooien om gecertificeerd te worden in de Verenigde Staten:
  • Geef en koppel een bankrekening en routeringsnummer, en bevestig vervolgens de bedragen van kleine stortingen die PayPal binnen een paar werkdagen zal doen als direct verbinden niet beschikbaar is.
  • Geef en koppel een debet- of creditcardnummer, evenals de vervaldatum, het factuuradres en de kaartbeveiligingscode, en controleer vervolgens een code in de afbeelding van een transactie die PayPal binnen één tot twee werkdagen zal starten; of
  • Geef uw burgerservicenummer (SSN) op.

Lees ook: HOE PAYPAL-WACHTWOORD TE HERSTELLEN?

Dus als u ontdekt dat uw PayPal-account inactief is. Volg gewoon de hierboven beschreven instructies en je zult ongetwijfeld iets heel moeilijks kunnen krijgen. U kunt ook het telefoonnummer voor technische ondersteuning van PayPal Nieuw Telefoonnummer bellen of de beschikbare opties voor uw eigen land bekijken om uw PayPal-rekening snel en gemakkelijk te verifiëren.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.