Menu

Title

Subtitle

Ondersteunt YouTube Live Chat?

YouTube is zo'n platform dat je niet alleen vermaakt, maar je ook in staat stelt om geld te verdienen. Als je al heel lang YouTube-gebruiker bent, heb je er waarschijnlijk over nagedacht hoe je contact kunt opnemen met een live persoon op het netwerk.

Als je je afvraagt ??of YouTube een livechatfunctie biedt, zul je blij zijn te horen dat dit wel het geval is. Als je live streamt of een YouTube-kanaal hebt, kun je Chat gebruiken om met een echt persoon te communiceren. In dit bericht leer je hoe je YouTube Live Chat kunt gebruiken om met de klantenservice te communiceren.

Een YouTube Live Chat starten

Als je YouTube gebruikt en contact wilt opnemen met de klantenservice via Chat, kun je dit op de volgende manieren doen:

Livechat: je kunt de eigenaar van een YouTube-kanaal rechtstreeks een bericht sturen, maar als je via een liveplatform contact met hem wilt opnemen, volg dan de onderstaande methoden.

 • Wanneer je een live video streamt, heb je de mogelijkheid om ter plekke een bericht te typen.
 • U kunt beginnen met het typen van een bericht in het vak door het "@"-symbool te gebruiken.
 • U moet nu de naam van de persoon naast het symbool typen om deze te taggen en het bericht te beginnen.
 • U kunt uw bericht in 200 tekens per keer schrijven.
 • Je moet een YouTube-kanaal op het platform hebben om YouTube live chat-hulp van een klantvertegenwoordiger te ontvangen. Volg nu de onderstaande stappen om contact op te nemen met een echte persoon op Chat.

Lees ook: ONDERSTEUNT YOUTUBE LIVE CHAT?

YouTube Live Chat met medewerker van de klantenservice:

 • Je moet beginnen met het uploaden van video's naar je YouTube-kanaal.
 • Kijk naar de knop Contact opnemen onder de optie Ondersteuning op de website.
 • Selecteer de link Contact opnemen onder aan de pagina zodra u deze hebt gevonden.
 • Op je scherm zou je nu de Chat-optie moeten zien.
 • U kunt dit doen door erop te klikken en de aanwijzingen op het scherm te volgen.
 • Daarna kun je live Chat gebruiken om te communiceren met een YouTube-klantenservicemedewerker.
 • Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de YouTube-klantenservice als je geen YouTube-kanaal hebt.

Andere manieren om contact op te nemen met de YouTube-klantenservice

U hoeft zich geen zorgen te maken als u geen YouTube-kanaal heeft. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van YouTube via de onderstaande methoden.

Via e-mail: log in op je YouTube-account en ga naar het tabblad Instellingen om de optie YouTube Helpcentrum te vinden. Selecteer de optie om een ??e-mailbox op het scherm te zien. U moet eerst het juiste onderwerp invoeren en vervolgens beginnen met het schrijven van uw bericht. U kunt ook de nodige screenshots of papieren verzamelen om uw claim te staven.

Via Feedback: De optie Feedback vind je onderaan het menu Instellingen. U kunt op de knop drukken en uw opmerking of feedback typen in het daarvoor bestemde gebied. U kunt ook bestanden bijvoegen bij de feedbackopties.

Dus als je contact wilt opnemen met de YouTube-klantenondersteuning via Live Chat, kun je gebruik maken van de livestream-optie. Daarnaast kun je de YouTube Bellen Help Center-optie op het platform gebruiken.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.