Menu

Title

Subtitle

HOE U DE FOUT ‘KAN MENSEN NIET VOLGEN OP INSTAGRAM’ KUNT OPLOSSEN

Dit artikel zal je alles verduidelijken, inclusief waarom je mensen niet kunt volgen, hoe je het probleem kunt oplossen en andere belangrijke stappen die je moet nemen om te voorkomen dat je Instagram-account wordt verbannen.

Wat gebeurt er als je mensen niet op Instagram kunt volgen?

Als u op de knop "Volgen" klikt, gebeurt er niets; met andere woorden, de knop verandert nooit. Dit betekent dat je niets aan je Instagram-account kunt doen, zelfs niet door mensen te volgen.

Het is meestal een tijdelijke opschorting die in een beperkte periode kan worden opgeheven en wordt opgelegd als gevolg van een schending van hun servicevoorwaarden of misbruik van hun website.

Marketeers worden vaak aan dit verbod onderworpen omdat ze constant proberen hun goederen en diensten tot het uiterste te drijven. Als gevolg hiervan heeft Instagram een ??nieuw algoritme ontwikkeld dat voorkomt dat gebruikers massaal anderen leuk vinden, tweeten en volgen.

U kunt soms worden uitgesloten van het volgen van specifieke personen, en u kunt ook worden uitgesloten van het volgen van iemand op andere momenten.

We weten allemaal dat als je mensen niet kunt volgen, je niet goed genoeg met ze kunt communiceren om van de site te genieten.Daarom geeft het feit dat je wordt tegengehouden om andere mensen te volgen, je het gevoel dat je account niets waard is. , en voor adverteerders betekent dit dat niemand hun marketingcampagnes zal bekijken of weergeven.

Voordat we ingaan op hoe we het probleem kunnen aanpakken van het niet kunnen volgen of ontvolgen van mensen op Instagram, laten we eerst de hoofdoorzaken bespreken, zodat je kunt voorkomen dat je dezelfde fouten maakt die ertoe kunnen leiden dat je account volledig wordt verwijderd of verbannen.Belangrijkste redenen waarom Instagram je niet toestaat mensen te volgen of niet meer te volgenTechnisch probleem

Het is mogelijk dat u niet met internet bent verbonden. Het eerste dat u moet controleren, is dat uw netwerk is ingeschakeld en dat u een goed netwerksignaal heeft. Daarna kunt u de app opnieuw opstarten; onthoud dat, hoewel uw netwerkprobleem is verholpen, u niet kunt volgen totdat u de app opnieuw start.

 


Heel snel veel accounts volgen


Dit is een van de meest effectieve manieren om uw account te laten blokkeren voor de hieronder genoemde personen. Sommige mensen gebruiken automatiseringssoftware om een ??groot aantal mensen in korte tijd te volgen; het nieuwste Instagram-algoritme zal dit gedrag snel identificeren en als je dit snel doet, wordt je account beperkt; het verbod zal 24 tot 48 uur of zelfs langer duren. Als je dit blijft doen, wordt je account permanent geblokkeerd, wat betekent dat je Instagram niet kunt gebruiken.

Als uw account splinternieuw is, kunt u voorkomen dat u meteen een groot aantal mensen volgt. Je moet het langzaam en natuurlijk doen. Oudere accounts hebben minder beperkingen en hebben de mogelijkheid om meer gebruikers in een bepaalde periode te volgen, maar ze hebben wel beperkingen.

U heeft de maximale volglimiet bereikt

Als u gebruikers niet kunt volgen, is het mogelijk dat u de maximale limiet van uw account heeft bereikt. Op één Instagram-account kun je niet meer dan 7500 mensen volgen.

Als je je pet hebt bereikt, wil je misschien een paar mensen ontvolgen voordat je nieuwe mensen aan je lijst toevoegt.

Apps en software gebruiken

De meeste mensen die accounts volgen, gebruiken snel software en applicaties, en als Instagram detecteert dat je bots of apps gebruikt om die taken op je Instagram-account uit te voeren, hoef je niet meer dingen te doen zoals volgen, liken en reageren.

Niemand beweert dat je geen middelen kunt gebruiken om je Instagram-campagnes een boost te geven; u moet dit echter op een verantwoorde manier doen, zodat uw account niet wordt geblokkeerd. Als je geen tijd hebt of het zelf niet wilt doen, raad ik je aan om programma's te gebruiken of een virtuele assistent in te huren om een ??aantal taken voor je uit te voeren.

U kunt bijvoorbeeld een virtuele assistent inzetten om elk uur een bepaald aantal mensen te volgen, zoals 10-20 mensen per uur, en de activiteiten moeten gespreid worden in plaats van allemaal tegelijk te doen. Als u niet wilt dat uw account wordt geblokkeerd, moet u deze maatregelen volgen.

Meerdere mensen gebruiken hetzelfde account

Het is normaal dat twee mensen één account beheren; Als uw account echter door meer dan twee mensen wordt beheerd, kan het u mogelijk worden verboden die handelingen uit te voeren.

Nieuwe accounts zijn de accounts die het meest onder deze wet vallen, dus ik zal beginnen met te zeggen dat u zich moet aanmelden bij uw account met slechts één IP-adres, of dat als u meerdere mensen heeft die hetzelfde account gebruiken, ze allemaal hetzelfde moeten gebruiken computer en IP-adres.

Uw app heeft een fout

Een andere reden waarom je mensen op Instagram misschien niet kunt volgen, is dat je Instagram-app in de loop van de tijd veel gegevens verzamelt, wat de functionaliteit van de app kan verstoren. Je kunt geen mensen volgen of andere activiteiten uitvoeren op Instagram totdat de corrupte gegevens zijn verwijderd of hersteld.

Je hebt het volgen van mensen gedempt

Ja, het is mogelijk dat u uw account heeft ingesteld om geen mensen meer te volgen; dit kan per ongeluk gebeuren. Controleer voordat u naar andere opties gaat zoeken of uw instellingen niet zijn gewijzigd. Als je iemand dempt, wordt je niets verteld. U moet de gedempte lijst doorzoeken en ervoor zorgen dat de mensen die u probeert te volgen, er niet op staan.

Dit zijn enkele van de meest voorkomende excuses waarom je mensen niet op Instagram zou moeten volgen; Door deze blunders te vermijden, blijft uw account veilig.

Hoe lang duurt het voordat uw account wordt geblokkeerd?

Meestal, wanneer je geblokkeerd bent om mensen te volgen, is het een tijdelijke ban; je zult mensen gedurende 20 minuten tot meerdere dagen of zelfs een maand niet kunnen volgen.

Nieuwe accounts worden voor een langere periode verbannen dan oudere accounts. Als het gaat om het ondernemen van actie voor uw account, wilt u voorzichtig zijn als uw account vers is. Een klein aantal mensen volgen en niet te snel leuk vinden of commentaar geven, is de veiligste manier om te gaan.

Stappen die moeten worden gevolgd om dit op te lossen, kunnen mensen niet volgen op Instagram

Inloggen met een ander apparaat

Ervan uitgaande dat uw account is opgeheven en u geen verdacht gedrag vertoont, wilt u zich aanmelden met een andere computer. Als je de app gebruikt, probeer dan iemand in je browser te volgen en kijk of het werkt. U kunt overwegen om de software te gebruiken als u een browser gebruikt. Als dat niet werkt, ga dan verder naar het volgende niveau.

Uitloggen en inloggen

Log uit bij Instagram en weer in om te zien of het probleem is opgelost. Om uit te loggen, ga naar instellingen en druk op de uitlogknop. Nadat je je hebt afgemeld, probeer je opnieuw een paar mensen te volgen en kijk je hoe het werkt.

Controleer op updates

Controleer of uw app up-to-date is; als het al een tijdje niet is bijgewerkt, is het een goed idee om dit te doen. Ga voor iPhone-gebruikers naar de App Store en voor Android-gebruikers naar de Play Store. Als er updates beschikbaar zijn, installeert u deze en controleert u of u mensen kunt volgen.

Installeer de app opnieuw

Kunt u anderen gewoon niet bijhouden? U wilt uw Instagram-app opnieuw installeren als uw account geen beperkingen heeft.

Ga naar instellingen, games en verwijder de app volledig van je telefoon voordat je hem downloadt en opnieuw installeert. Als het probleem nog steeds relevant is voor uw app, moet het onmiddellijk worden opgelost nadat u deze opnieuw hebt geïnstalleerd.

Volg mensen via Facebook

Sluit je aan bij mensen op Facebook om te zien of het probleem is opgelost. De meeste Instagram-gebruikers hebben ook een Facebook-account, dus als je ze niet op Instagram kunt volgen, kun je dat op Facebook doen.

Ga naar de instellingen van je app en kijk onder "gevolgde personen" voor de optie Facebook-vrienden. Log in op Facebook door erop te tikken. Je kiest dan een paar accounts om te zien of alles naar behoren functioneert.

Tips waarmee u uw Instagram-account veilig kunt houden

Gebruik één promotieservice

Als het gaat om accountmarketing, kunnen bedrijven en individuen slechts één service tegelijk gebruiken. Als je meerdere providers gebruikt, kunnen ze allemaal inloggen op je account en verschillende handelingen verrichten, wat resulteert in een onmiddellijke ban.Vermijd automatische promotiesAls je Instagram-activiteiten wilt automatiseren, gebruik dan betrouwbare en betrouwbare software die de gewenste acties met regelmatige tussenpozen uitvoert.


Koppel je Instagram-account aan andere sociale accountsMaak verbinding met zoveel mogelijk sociale mediaplatforms, waaronder Facebook en Twitter. Dit zal je ook helpen om meer volgers op deze pagina's te krijgen.Plaats regelmatig berichtenVerlaat uw account niet en begin dan ineens mensen massaal te volgen. Hierdoor komt er een effectief verbod.Voltooi uw profielZorg ervoor dat uw profielinformatie juist is en dat u eruitziet als een echt persoon en een legitieme bedrijfseigenaar.Beperk het aantal actiesVolg niet iedereen tegelijk; begin klein en verhoog geleidelijk totdat u uw volledige limiet bereikt.

 

  • Ga niet direct door met acties na een ban
  • Als je tijdelijk bent verbannen, geef jezelf dan minstens een week voordat je je promoties hervat, en ga langzaam en gestaag.
  • Hiermee is dit bericht afgesloten en we hopen dat je het probleem met je Instagram-mensen niet hebt kunnen oplossen met behulp van de gegeven stappen.

Als je technische problemen hebt, kun je de onderstaande stap volgen. Als je iemand wilt deblokkeren over hoe je de fout 'Kan mensen niet volgen op Instagram' kunt oplossen, probeer dan deze stappen, we hebben alles in deze stappen uitgelegd. Als je nog steeds problemen ondervindt De fout 'Kan mensen niet volgen op Instagram' oplossen. U kunt contact met ons opnemen op Instagram Bellen en zij zullen al uw problemen oplossen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.