Menu

Title

Subtitle

Hoe te repareren Facebook Live werkt niet op Chrome

Kun je de live Facebook-functie van Chrome niet gebruiken? Het probleem kan verschillende oorzaken hebben. Het is ook snel te repareren en gemakkelijk voor jezelf te repareren. U kunt meer lezen om te leren hoe u het Facebook-probleem live kunt oplossen zonder in Chrome te werken.

Methoden om Facebook Live te repareren die niet wordt geladen

Facebook Live is een beroemde Facebook-tool waarmee gebruikers live video's op Facebook kunnen delen met hun vrienden. Als een gebruiker geen toegang heeft tot de live videofunctie van Chrome, kunnen verschillende onbekende problemen hiertoe leiden. Gebruikers moeten enkele basishacks gebruiken om te verhelpen dat Facebook Live niet werkt in Chrome. Deze hacks kunnen gebruikers helpen dit probleem in zeer korte tijd op te lossen.

Fix Facebook Live werkt niet

  • Sluit alle andere toepassingen voordat u iets doet. Dus als een ander programma de camera gebruikt, stopt het onmiddellijk en heb je toegang tot je Chrome-camera.
  • U moet uw Facebook-account upgraden met een verouderde versie van Chrome. Verouderde Chrome-versies vormen een obstakel voor de goede werking van Chrome.
  • Verwijder Chrome en installeer het vervolgens opnieuw om het probleem op te lossen. Alle instellingen worden gereset en Chrome keert terug naar de standaardinstellingen.
  • Geef Chrome toegang tot de camera van je telefoon. Dit zal je zeker helpen om het Facebook live browserprobleem op te lossen. Chrome heeft soms geen camera- en microfoontoegang. Als gevolg hiervan heeft Chrome geen toegang tot de camera- of microfoongerelateerde functies op uw camera. De volgende stappen kunnen worden gevolgd om het te repareren:
  • Je moet eerst naar Chrome gaan om Chrome toegang te geven tot je camera.
  • Klik vervolgens op de optie Voorkeuren om te navigeren.
  • U moet nu naar de afdeling privacy en beveiliging gaan.
  • Klik in dit gebied op Site-instellingen.
  • Een camera- en microfoonoptie is te vinden in de site-instellingen. Je moet erop klikken.
  • Je moet Chrome toestemming geven om toegang te krijgen tot je telefoon en camera.

Lees ook: Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord? (eenvoudige stappen)

Facebook-ondersteuning

Start uw chrome nadat u alle bovenstaande maatregelen hebt uitgevoerd. Probeer nu een live video te starten en controleer of het werkt. Als het probleem zich blijft voordoen, heeft u uiteraard hulp nodig. U kunt contact opnemen met de helpservice van Google om te controleren of Facebook niet live werkt aan een Chrome-probleem. Om uw probleem op te lossen, kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google via telefoon, e-mail of chat. U kunt ook met een Google Live-persoon praten over uw Chrome-probleem. U kunt persoonlijke hulp krijgen.

 

Als er een technisch probleem is, moet u contact opnemen met een deskundige teamtechnicus. U kunt ons team altijd bellen. Neem contact op met het klantenserviceteam van Facebook Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.