Menu

Title

Subtitle

Hoe synchroniseren we het officiële Hotmail-account op de pc?

Hotmail is een van de meest populaire en bekende webmailproviders. Hotmail-accounts zijn online toegankelijk via webbrowsers of e-mailapps en clients. Hotmail-accounts zijn eenvoudig in te stellen en te synchroniseren met e-mailclients zoals Microsoft Outlook, Windows Live Mail, Mac Mail, Mozilla Thunderbird en andere. Volg de onderstaande stappen om uw Hotmail-account in te stellen en te synchroniseren met uw Windows-computer.

  • Start het Windows Live Mail Desktop-programma op uw Windows-desktop- of laptopcomputer.
  • Zoek en selecteer het tabblad Accounts in Windows Live Mail. Klik op het e-mailpictogram onder Accounts.
  • Er wordt een nieuw venster geopend. Ga naar het nieuwe tabblad (Voeg uw e-mailaccounts toe).
  • Voer het e-mailadres, wachtwoord en weergavenaam in die aan uw Hotmail-account zijn gekoppeld.
  • Klik op de knop Volgende zodra u klaar bent met het invoeren van uw accountgegevens.

Klik op de knop Ja om de synchronisatie te starten. Zorg ervoor dat het vakje naast Onthoud uw wachtwoord is aangevinkt. Dit account kan worden geselecteerd als het standaard e-mailaccount. Om uw Hotmail-account in te stellen en te synchroniseren met uw pc, kunt u het programma Microsoft Outlook Desktop gebruiken.

Bel de technici op het volgende hulplijnnummer als u een online demo wilt bekijken over het synchroniseren van uw Hotmail-account met uw pc of laptop, of als u onmiddellijke online ondersteuning en telefonische klantenservice voor Hotmail nodig heeft. De technici kunnen u helpen bij het synchroniseren van uw Microsoft-account met uw machine.

Raadpleeg de onderstaande instructies om te leren hoe u uw Hotmail-account instelt en synchroniseert met Mac Mail.

  • Zoek en klik op het Mail-pictogram op uw Mac.
  • Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer Mail. Selecteer in het menu dat wordt weergegeven de optie Account toevoegen.
  • Selecteer vervolgens naast Andere e-mailaccount toevoegen het keuzerondje en klik op de knop Doorgaan.
  • Het vak om een ??e-mailaccount toe te voegen verschijnt. Zet uw volledige naam, Hotmail-adres en wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken.
  • Klik op de knop Aanmaken nadat u uw accountgegevens heeft ingevoerd.

Uw Microsoft-account is nu toegevoegd aan uw Mac Mail-app. Neem contact op met het telefoonnummer van de Hotmail Bellen klantenservice als u een online antwoord nodig hebt voor het synchroniseren van uw Microsoft-account met Mac Mail of het configureren van Microsoft Outlook met Hotmail. Bel de hotline voor snelle hulp, inclusief online en offline methoden voor het synchroniseren van Hotmail-contacten met de iPhone, het synchroniseren van een Hotmail-account met Android en meer. U kunt met slechts één telefoontje dringende online en offline hulp krijgen voor de webmailservice.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.