Menu

Title

Subtitle

Hoe stel ik mijn Outlook-wachtwoord opnieuw in als ik het vergeten ben?

Aangezien de meeste online diensten en applicaties wachtwoordbeveiliging vereisen, wordt de noodzaak om wachtwoorden te onthouden steeds belangrijker.

Wachtwoord van Outlook-account opnieuw instellen

De meeste gebruikers streven ernaar een uniek en sterk wachtwoord in te stellen, maar er zijn gevallen waarin deze beveiligingsfunctie een hele reeks problemen veroorzaakt bij het openen van e-mailservices. Gelukkig kunnen mensen die op zoek zijn naar informatie over het opnieuw instellen van hun Outlook-wachtwoord als ik het vergeet, de herstelmethoden gebruiken om het wachtwoord van hun Outlook-account opnieuw in te stellen.

Redenen waarom gebruikers de toegang tot hun Outlook-account verliezen

Voordat de gebruiker doorgaat met het proces, moet hij goed begrijpen waarom hij problemen ondervindt bij het inloggen op zijn Outlook-account. Dus, hier is een lijst met redenen waarom u problemen zou kunnen hebben met inloggen op uw Outlook-account:

 • Vergeten wachtwoord
 • Technische problemen
 • Serverstoring
 • Internetverbinding

 Hoe reset ik mijn Outlook 365-wachtwoord?
Manieren om het wachtwoord van uw Outlook-account opnieuw in te stellen op verschillende apparaten

Het proces voor het oplossen van de vraag hoe ik mijn Outlook 365-wachtwoord opnieuw instel, is eenvoudig. Het enige dat nodig is, is dat u een alternatief e-mailadres of telefoonnummer hebt ingesteld voor uw Outlook-e-mailaccount. Daarnaast kan de gebruiker indien nodig contact opnemen met de klantenservice voor assistentie.

Stappen om het wachtwoord voor het Outlook-e-mailaccount te herstellen:

 • Begin door naar de officiële website te gaan en op de optie Wachtwoord vergeten te klikken.
 • De gebruiker moet op een bepaalde pagina op de optie Accountwachtwoord opnieuw instellen klikken.
 • De gebruiker moet vervolgens het e-mailadres en de beveiligingscaptcha invoeren op de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
 • De gebruiker kan dan kiezen of hij de beveiligingscode via e-mail of telefoonnummer wil ontvangen.
 • Bovendien kunnen gebruikers die de alternatieve e-mailoptie hebben gekozen, toegang krijgen tot hun alternatieve e-mail en de beveiligingscode verkrijgen.
 • Degenen die ervoor hebben gekozen om hun code telefonisch te ontvangen, kunnen deze nu per sms ontvangen.
 • De gebruiker kan ook de ontvangen code vermelden en het accountverificatieproces voltooien.
 • De gebruiker kan een nieuw wachtwoord voor het Outlook-e-mailaccount genereren nadat het account is bevestigd.

Als deze stap is voltooid, wordt de vraag Hoe stel ik mijn Outlook-wachtwoord opnieuw in als ik het vergeet, beantwoord. Gebruikers die het wachtwoord voor hun Outlook-account op hun iPhone opnieuw willen instellen, kunnen de onderstaande alternatieve methode gebruiken.

Lees ook: HOE STEL IK MIJN VOORUITZICHTEN-WACHTWOORD OPNIEUW IN ALS IK HET VERGETEN BEN?

Hoe reset ik mijn Outlook-wachtwoord op mijn iPhone?
Stappen om het Outlook-accountwachtwoord op de iPhone opnieuw in te stellen

Gebruikers kunnen de onderstaande stappen volgen om te leren hoe ze hun Outlook-wachtwoorden op hun iPhones opnieuw kunnen instellen.

 • Open de Outlook-app op uw iPhone en tik op de optie Wachtwoord vergeten. Navigeer vervolgens naar de herstelpagina van het Outlook-account en ga verder.
 • Om de code te verkrijgen, vermeldt u het e-mailaccount en selecteert u de hersteloptie.
 • Geef ook de code op om het account te herstellen en het verificatieproces te voltooien.
 • Stel vervolgens voor het Outlook-e-mailaccount een nieuw wachtwoord in en krijg opnieuw toegang tot de e-mailservices.


Als de gebruiker zijn Outlook-e-mailaccount niet opnieuw kan instellen, kan hij contact opnemen met het helpcentrum voor hulp en e-mails blijven ontvangen.

Als u om de een of andere reden niet al uw twijfels kunt wegnemen en verbinding wilt maken met Outlook Customer Service Center, moet u hun nummer bellen zoals gespecificeerd in Outlook Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.