Menu

Title

Subtitle

Hoe Microsoft Windows-foutcode 0x80072ee7 te repareren

De Microsoft Windows 0x80072ee7-foutcode is een probleem dat gebruikers van Microsoft Windows 7, 8, 8.1, Vista en Windows 10 zijn tegengekomen. Gebruikers van het Windows 10-besturingssysteem van Microsoft zijn daarentegen het meest getroffen. Het probleem is en wordt nog steeds ervaren door pc-gebruikers sinds de release van Microsoft Windows 10 OS.

De melding "De server is gestruikeld" of "We konden geen verbinding maken met de server" wordt weergegeven met foutnummer 0x80072ee7, wat een Microsoft Windows Store-probleem is. Wanneer uw pc is verbonden met internet, ontvangt u mogelijk een melding dat u geen internetverbinding hebt.

Waarom krijg ik foutcode 0X80072EE7 in Microsoft Windows?

De foutcode kan op elk moment worden weergegeven wanneer u een programma probeert te gebruiken, maar de kans is groot dat deze verschijnt wanneer u verbinding maakt met de Microsoft Windows Store. De foutcode verschijnt om verschillende redenen telkens wanneer u verbinding probeert te maken;

 • Microsoft Windows Defender-bestanden die beschadigd zijn, kunnen worden gedownload.
 • Microsoft Windows Defender-bestanden zijn niet volledig geïnstalleerd.
 • Microsoft Windows-register is in de war.
 • Infectie met een virus of malware.
 • Bestanden die afhankelijk zijn van de Microsoft Windows Defender-bestanden zijn per ongeluk verwijderd.

Foutcode 0x80072ee7 repareren in Microsoft Windows Store

De Microsoft Windows Store-fout 0x80072ee7 kan om verschillende redenen op uw scherm optreden. U kunt echter andere problemen ondervinden lang voordat de foutcode verschijnt. Sommige van de problemen die u kunt tegenkomen, moeten als een rode vlag dienen:

 • Een open Microsoft Windows-software crasht.
 • PC is traag en duurt lang om te reageren op toetsenbord- en muisinstructies.
 • Uw computer kan op elk moment vastlopen.
 • Mislukte upgrade van Microsoft Windows.
 • Problemen met het installeren of verwijderen van de gewenste programma('s).
 • Het gevreesde blauwe scherm verschijnt op het scherm.

FIXEREN VAN Microsoft Windows STORE FOUTCODE 0X80072EE7

Het Microsoft Windows 0x80072ee7-probleem kan op een aantal manieren worden opgelost. Sommige procedures zijn eenvoudig, terwijl andere ingewikkelder zijn. Vanwege de vele oorzakelijke factoren is er niet één methode om het probleem op te lossen.

Methode 1 – VOER Microsoft Windows FILE CHECKER TOOL UIT

Dit is een van de meest eenvoudige manieren om een ??beschadigd systeembestand (en) op te lossen.

Stap 1: Druk op de Start-knop en zoek naar "commando" in het zoekveld.
Stap 2: Voordat u op Enter drukt, houdt u Ctrl + Shift op het toetsenbord ingedrukt.
Stap 3: Typ na de knipperende cursor in het zwarte gebied "SCF/scannow" voordat u op Enter klikt.
Stap 4: Het hulpprogramma zou moeten beginnen met het controleren en corrigeren van eventuele bestandsfouten die het vindt. Het is belangrijk om geduld te hebben, omdat het proces lang kan duren.

Methode 2: Virus-/malwarescan

De 0x80072ee7-foutcode kan eenvoudig verschijnen als gevolg van het feit dat u uw computer niet regelmatig op virussen of malware kunt scannen. Probeer dit om te bepalen of het probleem wordt opgelost door uw pc te scannen op zowel virussen als malware met een effectieve en up-to-date antivirus-/malwaresoftware.

Methode 3: Definieer uw DNS-serverinstellingen

Het is waarschijnlijk dat u de 0x80072ee7-foutcode krijgt als uw DNS-serverinstellingen onjuist zijn.

 • Network & Sharing Center kan worden gevonden door ernaar te zoeken of door het te openen.
 • Ga naar Adapterinstellingen wijzigen om uw internetverbinding te zien.
 • Voordat u ervoor kiest om de eigenschappen van uw huidige internetverbinding te bekijken, klikt u er met de rechtermuisknop op.
 • Voordat u "eigenschappen" selecteert, klikt u op "Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4)".
 • Klik op OK om de gewenste serververbindingsinstellingen van DNS Server 8.8.8.8 en Alternatieve DNS 8.8.4.4 op te slaan.
 • Om de voorgaande wijzigingen of configuraties van kracht te laten worden, moet u uw computer opnieuw opstarten, wat de fout zou moeten oplossen, afhankelijk van de oorzaak.

Methode 4: Registerherstel

Als de voorgaande procedures de probleemcode niet kunnen oplossen, moet u mogelijk het register op uw computer repareren. U moet echter voorkomen dat u het register zelf repareert, omdat elke fout vrijwel zeker zal leiden tot schade aan het besturingssysteem.

Het is van cruciaal belang dat u een gerenommeerd registerherstelprogramma gebruikt dat pc-registerproblemen automatisch ontdekt en corrigeert.

Methode 5: Herregistratie van Microsoft Windows Store

De 0x80072ee7-fout kan nog steeds worden opgelost door uw Microsoft Windows Store opnieuw te registreren in uw Microsoft Windows 10-account. Zorg ervoor dat de klok, datum en tijdzone van uw pc correct zijn om een ??vlotte synchronisatie te garanderen.

Als u uw Microsoft Windows Store opnieuw wilt registreren, moet u de huidige winkel verwijderen, waarvoor beheerdersrechten op de computer nodig zijn. Het is ook vermeldenswaard dat u een ingebouwd programma niet kunt verwijderen vanuit het instellingenmenu. U kunt dit alleen doen met native PowerShell of een programma van derden.

Lees ook: Hoe Microsoft Team-foutcode 4c7 te repareren?

Er zijn verschillende manieren om de Microsoft Windows Store te verwijderen en opnieuw te installeren, maar de eenvoudigste en meest eenvoudige wordt hieronder beschreven.

1. Typ in het zoekvak "Microsoft Windows PowerShell" voordat u met de rechtermuisknop klikt en de beheerdersoptie selecteert.
2. Voordat u naar beneden scrolt om de Microsoft Windows Store-app te vinden, typt u "Get-Appx-pakket-Alle gebruikers" in de prompt. Om de volledige naam van de Microsoft Windows Store te kopiëren, drukt u op Ctrl + C. (u kunt niet met de rechtermuisknop klikken om te kopiëren).
3. Terwijl u de gekopieerde naam op de juiste plek plaatst, typt u de volgende opdracht: C:/Program FilesWindowsApps/Add-AppxPackage-register -DisableDevelopmentMode

Het is van cruciaal belang om te controleren of de "C"-schijf het juiste hoststation is voor Microsoft Windows 10. Voor het geval dat u het kunt wijzigen om het juiste station te identificeren. Na het installeren en opnieuw opstarten van uw computer, zou u de vervelende 0x80072ee7-fout moeten kunnen verwijderen.

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via Microsoft Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.