Menu

Title

Subtitle

Hoe los ik PayPal-foutcode 15005 op?

Als u een regelmatige PayPal-klant bent, bent u waarschijnlijk verschillende foutwaarschuwingen tegengekomen tijdens het uitvoeren van een betaling. PayPal-probleem 15005 is zo'n foutmelding die voor veel mensen een nachtmerrie is geworden. Dit is een voorbeeld van een foutcode die u in dit formulier zou kunnen zien:

 

“Transactie geweigerd: 15005-deze transactie kan niet worden verwerkt”

Dus als u problemen ondervindt met deze foutmelding, kunt u de oplossingen op deze pagina proberen. Afgezien daarvan bespreekt het artikel enkele van de waarschijnlijke oorzaken van dit probleem bij het gebruik van PayPal om transacties uit te voeren.

Factoren die verantwoordelijk zijn voor PayPal-fout 15005 geweigerd

Gebruikers die een foutmelding krijgen die lijkt op deze: PayPal weigerde 15005, 15006: Processor Weigering of 15007: Processor Weigering, moeten zich ervan bewust zijn dat deze fouten worden veroorzaakt door gegevens die door de gebruiker tijdens de transactie zijn ingediend. Dit is de foutmelding die verschijnt.

 • Omdat PayPal onder geen enkele omstandigheid een verzoek met onjuiste financiële gegevens in behandeling neemt, is dit volledig de verantwoordelijkheid van de gebruiker.
 • Bovendien kan hier een andere verklaring voor zijn, zoals het feit dat uw kaartuitgever de inkorting weigert.
 • Als alternatief heeft de kaart die u gebruikt het einde van de geldigheidsperiode bereikt.
 • De bovengenoemde onnauwkeurigheid is ook een gevolg van AVS-degradatie. Dit gebeurt meestal wanneer het factuuradres niet overeenkomt met of correleert met de gegevens van de kaartuitgever in het bestand.
 • Anders kan de transactie zijn geweigerd door de bank die de kaart heeft uitgegeven vanwege geldgebrek.
 • Daarnaast kan het zijn dat uw bank uw kaart heeft geblokkeerd of als verdacht heeft gemeld.

Oplossingen om PayPal te repareren weigerde 15005-fout

 

 • Als u deze foutmelding blijft krijgen, is het mogelijk dat u een transactie probeert uit te voeren met een verlopen kaart.
 • In dat geval kunt u uw bank vragen om u een nieuwe kaart te verstrekken.
 • Als u zeker weet dat uw kaart niet is verlopen, moet u uw bank bellen om te informeren waarom u de transactie niet kunt voltooien en om u te helpen bij het zoeken naar een oplossing.
 • U kunt de transactie zelfs afronden met de kaart van iemand anders.
 • Als de fout zich blijft voordoen en u aanvullende informatie nodig heeft, dient u contact op te nemen met PayPal Business Support voor hulp.
 • Bovendien kunnen retailers de koper verzoeken om over te stappen naar een andere financieringsbron.

 

Conclusion-

We hebben met succes de mogelijke oorzaken van PayPal-fout 15005 onderzocht, evenals verschillende oplossingen voor het probleem. U kunt de foutmelding verwijderen en de transactie voltooien nadat u dit hele bericht van begin tot eind heeft gelezen. Als u een probleem heeft, kunt u contact met ons opnemen PayPal Nederland Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.