Menu

Title

Subtitle

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

Je weet het misschien niet, maar de meeste sociale netwerksites en berichten-apps van Facebook lijken nu een op Snapchat geïnspireerde Verhalen-functie te hebben. Insta-stories werd gelanceerd in augustus 2016 en is sindsdien een van de populairste functies van Instagram geworden. Een van de belangrijkste richtlijnen waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van internet, is "wees voorzichtig met welke informatie u online wilt vrijgeven". Vooral omdat het voor onbepaalde tijd online blijft. "Erger nog, het vinden en verwijderen van deze informatie zal extreem moeilijk zijn vanwege het vermogen van internet om het snel te verspreiden." De term schandaal komt van het feit dat ongepast materiaal op sociale media wordt geplaatst en tegen de tijd dat het slecht gaat, is het te laat. De Instagram-functie is ook gebaseerd op het inschakelen van een bepaald gedeelte van de regels.

Download de hele site

Zowel Chrome als Firefox zijn in dit geval al geïnstalleerd. Firefox lijkt in deze situatie beter te presteren. Chrome heeft geen problemen met foto's, maar heeft problemen met video's, terwijl Firefox helemaal geen problemen heeft.

1. Ga naar Instagram en zoek het bericht dat je wilt opslaan.

2. Klik met de rechtermuisknop op de twee zijden van het bericht (de lege ruimte rond het bericht, niet rechts op dat bericht).

Daarna verschijnt een menu met opties.

 Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

3. Selecteer Opslaan als (voor Chrome) of Pagina opslaan als (voor Firefox) in dat menu (als u Firefox gebruikt).

4. Het venster Opslaan als verschijnt en u kunt hier selecteren waar u de site wilt opslaan.

U kunt het downloadbestand noemen wat u maar wilt, maar het heeft de voorkeur als u de extensie.html behoudt.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

5. Ga naar de bestandsbeheerder van het apparaat (of een toepassing die u als bestandsbrowser op uw computer gebruikt). Ga naar de locatie waar je de Instagram Story-website hebt opgeslagen. Wanneer u een volledige website opslaat, wordt ernaast een bronnenmap gemaakt, die kan worden gebruikt om items zoals foto's en scripts te bevatten.

De naam van de bronmap is meestal zo opgemaakt dat de naam van de website die u zojuist hebt opgeslagen, wordt gevolgd door de woorden '_files'.

Als de website die u zojuist hebt opgeslagen bijvoorbeeld 'Verhalen • Instagram' heet, wordt de bronmap 'Verhalen • Instagram-bestanden' genoemd.

Navigeer naar die resourcedirectory nadat u deze een naam hebt gegeven.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

6. Een lijst met bestanden die verantwoordelijk zijn om de website correct te laten lijken, is te vinden in de bronnenmap. Afbeeldingen zijn waar we hier in geïnteresseerd zijn. Sorteer de bestanden hier op categorie en stel de bestandsweergave in op grote of hele grote pictogrammen. Dit toont je een miniatuur van de afbeelding van het verhaal dat je zoekt.

7. Zodra u de afbeelding hebt gevonden, verwijdert u de site en alle andere objecten in de bronmap.

Het grote nadeel van deze methode is dat het veel voedsel verspilt en lang duurt.

U hoeft hierdoor geen extra hulpprogramma's te gebruiken.

Lees ook: Foto's op Instagram plaatsen vanaf een computer

Gebruik de Chrono-downloadmanager

De Chrono Manager is een veelzijdige op Chromium gebaseerde webbrowser-add-on. Het vervangt de standaard downloadmanager door een die meer aanpassingsopties biedt. Een sniffer is een tool van Chrono waarmee je afbeeldingen, video's, links en documenten van een website kunt vinden en downloaden.

  • Sniffer van Chrono maakt het downloaden van Instagram-foto's een fluitje van een cent.
  • Je kunt ook video's van Story downloaden in verschillende formaten en formaten.
  • Met Chrono kun je meerdere berichten over een verhaal tegelijk downloaden, zodat je ze niet allemaal afzonderlijk hoeft te downloaden.

1. Open de Story Instagram-berichten die je wilt downloaden in je browser. Je kunt deze berichten voor onbepaalde tijd laten lopen, maar zorg ervoor dat je op de Instagram Stories-knop 'Sluiten' klikt voordat de laatste is voltooid en automatisch doorverwijst naar je Instagram-startpagina, anders kan Chrono sniffer de lijst met berichten op Story niet opnemen .

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

2. Klik in uw browser op het pictogram Chrono-extensie. Klik eenvoudig op het kleine sniffer-pictogram in de rechterbovenhoek van de lijst als de downloadlijst wordt weergegeven.

3. Video's, foto's, documenten en ander materiaal zijn onderverdeeld in vier categorieën door tabbladen in Chrono sniffer.

  • We concentreren ons op de eerste twee items, omdat Instagram's Story-berichten daar waarschijnlijk zullen worden opgenomen.
  • Chrono sniffer geeft een lange lijst met links weer, zoals te zien is in het videogedeelte.
  • Als je wilt weten of dit Story-posts zijn, kijk dan in de rechter commentaarkolom.
  • 'Verhalen • Instagram' is een veelgebruikte notatie voor verhalen op Instagram.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden


4. Het grootste nadeel van Chrono sniffer is dat er geen thumbnail voor de video is, en je kunt misschien niet altijd zien welke video's dat zijn omdat Chrono sniffer alleen links weergeeft. Je moet alle video's raden of downloaden en ze later kiezen. Sommige van deze films lijken hetzelfde, hoewel ze verschillen in kwaliteit, variëteit en grootte. Omdat Instagram de videokwaliteit aanpast aan de internetsnelheid van de gebruiker, is dit het geval. U kunt elke link in de lijst die u afzonderlijk wilt downloaden selecteren en markeren, of ze allemaal tegelijk selecteren.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

5. Het goede nieuws is dat het niet moeilijk is om onderscheid te maken tussen de foto's die u wilt downloaden en de foto's die u niet wilt downloaden. Zorg ervoor dat de voorbeeldmodus is ingeschakeld. Afbeeldingen uit Instagram Stories worden, zoals eerder vermeld, vermeld naast 'Verhalen • Instagram'. Om het kiezen van de foto's die u wilt opslaan gemakkelijker te maken, kunt u ze rangschikken op notitie-inhoud.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

U kunt op de optie Alles downloaden klikken nadat u de inhoud hebt gekozen die u wilt downloaden.

Maak gebruik van het 4k Stogram
4K Stogram is nu een van de meest veelzijdige tools voor meerdere platforms voor het oplossen van Instagram-gerelateerde problemen.
4K Stogram is gratis te gebruiken, maar u moet een licentie aanschaffen om de geavanceerde mogelijkheden te gebruiken.

1. Om 4K Stogram te gebruiken om Instagram Story-berichten te downloaden, moet je eerst inloggen op je Instagram-account in 4K Stogram. Het eerste dat u moet doen na het openen van de 4K Stogram-toepassing, is het selecteren van Voorkeuren in de optie Extra in de bovenste menubalk.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

2. Selecteer Download Instagram Stories in het menu Voorkeuren, voer vervolgens uw Instagram-inloggegevens onderaan in en klik op Inloggen.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

3. Typ de Instagram-account-URL of login (gebruikersnaam).

4. Klik op de pijl in het tekstveld om toegang te krijgen tot de geavanceerde opties.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Alleen verhalen (voor gebruikers) als u alleen verhaalartikelen wilt downloaden.

Hoe Instagram Story-berichten naar pc te downloaden

6. Wanneer u op de knop Abonneren klikt, worden alle berichten van het verhaal en gebruikersgerelateerde gegevens opgehaald.

samenvatting

Je kunt op verschillende manieren fascinerende berichten op Instagram Story houden. De drie hierboven genoemde benaderingen zijn de meest elementaire. Er zijn ook nog veel meer extensies die u kunnen helpen, zoals Chrome IG Story en webapplicaties voor Instagram-inhoud. Houd er echter rekening mee dat Facebook en Instagram altijd gericht zijn op beveiliging en natuurlijk hun API's niet willen blootleggen, dus deze benaderingen kunnen nu nuttig zijn, maar zullen morgen niet langer relevant zijn; het is onze plicht om op de hoogte te blijven van die ontwikkelingen.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via Instagram Bellen Nederland.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.