Menu

Title

Subtitle

Hoe Facebook verbinden met Instagram?

Wat te doen als Instagram geen verbinding kan maken met Facebook: de beste oplossingen

Facebook en Instagram zijn lange tijd de populairste sociale-mediasites ter wereld geweest, met miljarden gebruikers. Met de allerbeste functies en tools maken beide applicaties hun sociale leven beter en gemakkelijker. De mogelijkheid voor cross-posting maakt ze daarentegen veel aantrekkelijker. Met deze tool kunnen gebruikers moeiteloos hun Instagram-berichten op hun Facebook- en Instagram-tijdlijnen delen. Ze moeten er echter voor zorgen dat hun Instagram- en Facebook-accounts aan elkaar zijn gekoppeld om dit te kunnen doen.

Gebruikers hebben beweerd dat hun Instagram-accounts niet langer zijn gekoppeld aan hun Facebook-accounts. Dit dwingt individuen echter om hun status onafhankelijk van elkaar op beide sociale netwerkplatforms te plaatsen, wat veel tijd in beslag neemt. Maar maak je geen zorgen; dit artikel zal u tijd en moeite besparen door u door enkele van de meest effectieve strategieën te leiden om dit probleem op te lossen.

Topmethoden om Instagram te repareren, kan geen verbinding maken met Facebook-probleem
Koppel zowel Instagram- als Facebook-accounts op de juiste manier

Als u heeft geprobeerd uw beide accounts te koppelen, maar dit niet is gelukt, kunt u dit als volgt doen.

 • Schakel over naar het gedeelte Profiel van je Instagram-app nadat je deze hebt gestart.
 • Selecteer Instellingen van het symbool met drie streepjes in de rechterbovenhoek.
 • Selecteer het tabblad Accounts en vervolgens de optie Gekoppelde accounts.
 • Zoek de Facebook-optie tussen verschillende sociale media-accounts en verleen de vereiste machtigingen.
 • Nadat je toestemming hebt gegeven, wordt de Facebook-tuimelschakelaar blauw. Dit geeft alleen aan dat uw beide accounts succesvol zijn gekoppeld.

Uitloggen bij zowel Instagram- als Facebook-apps

In sommige gevallen hebben gebruikers eenvoudigweg uitgecheckt uit hun accounts en vervolgens hun sociale-mediaprogramma's opnieuw ingevoerd om het probleem op te lossen. Het kan ook worden aangeduid als een procedure voor het opnieuw instellen van uitloggen.

 • Navigeer naar je Instagram-apps en vervolgens naar het gedeelte Profiel.
 • Tik hier op het pictogram met drie streepjes in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Instellingen.
 • Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op de knop Uitloggen.
 • Open nu de Facebook-app en tik op het horizontale menusymbool met drie balken in de rechterbovenhoek.
 • Scrol naar de onderkant van de pagina en tik op Uitloggen. Krijg vervolgens toegang tot beide apps en herhaal vervolgens de procedures uit het vorige gedeelte om uw Instagram- en Facebook-accounts te koppelen.

Probeer de Instagram van uw Facebook-toepassing te verwijderen

Af en toe kan het deactiveren van je Instagram-account vanuit je Facebook-programma je helpen het probleem op te lossen. Dit zou je laatste stap moeten zijn, omdat al je eerdere Instagram-berichten van je Facebook-tijdlijn worden gewist. Hier leest u hoe u uw Instagram-account op Facebook deactiveert.

 

 • Start de Facebook-website in uw browser om toegang te krijgen tot uw account.
 • Selecteer Instellingen in de bovenste balk door omhoog te scrollen.
 • Selecteer Apps en websites in de linkerzijbalk.
 • Selecteer Instagram in de lijst met apps en klik vervolgens op Verwijderen.
 • Nadat Instagram effectief van uw Facebook-account is verwijderd, koppelt u beide accounts.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden van Facebook met Instagram, neem dan contact op met de technische ondersteuning voor hulp.

Kun je crossposten van Facebook naar Instagram?

Facebook is een bekend sociaal netwerkplatform dat geen introductie behoeft. Vanaf het moment dat het werd uitgebracht, werd het een bekend programma, met miljarden mensen die het vandaag gebruiken. Als gevolg van zijn groeiende populariteit heeft Facebook een applicatie voor het delen van afbeeldingen ontwikkeld die bekend staat als Instagram. Als u een frequente gebruiker van beide toepassingen bent, moet u dus goed bekend zijn met hun functies.

Gebruikers hebben hun bezorgdheid geuit dat als ze een bericht op Facebook delen, ze het ook op Instagram moeten delen. Dus, hier is een manier om te leren hoe je van Facebook naar Instagram kunt publiceren en tijd en moeite kunt besparen. Je moet er echter eerst voor zorgen dat Instagram is gekoppeld aan je Facebook-account. Dan kun je verder gaan met onderstaande stappen.

Leer hoe u van Facebook naar Instagram kunt cross-posten!

 • De eerste stap is het verbinden van je Facebook-account met Instagram. Ga hiervoor naar de pagina "Instellingen" van Facebook en selecteer "Instagram" in de linkerzijbalk. Uw account wordt gekoppeld nadat u de inloggegevens heeft verstrekt.
 • U kunt nu elk bericht of elke afbeelding die u op Facebook wilt delen aanpassen door alle relevante parameters in te voeren.
 • Als je klaar bent, klik je op 'Volgende' en wordt je gevraagd of je wilt delen op Facebook of Instagram. U kunt ook beide opties kiezen en vervolgens de knop "Direct delen" aanraken.
 • Dit kan een paar minuten duren, maar je Instagram- en Facebook-berichten zijn binnenkort klaar.

Als gevolg hiervan kunt u leren hoe u Instagram vanaf Facebook kunt openen door de bovengenoemde methoden te volgen. Als je nog andere zorgen hebt die niet zijn opgelost, kun je contact opnemen met de klantenservice van Facebook.


Hoe plaats ik automatisch berichten van Facebook op Instagram?

Het populairste sociale netwerkplatform ter wereld is Facebook. Een groot aantal gebruikers gebruiken hun Facebook-accounts regelmatig op hun mobiele apparaten. Bovendien gebruiken veel gebruikers Instagram om video's en foto's van hun mobiele apparaten te delen via de sociale netwerkwebsite Facebook. Het concept is simpel: je kunt Facebook verbinden met Instagram om direct je persoonlijke video's en foto's van Facebook naar Instagram te posten zonder gedoe.

Hoe automatisch van Facebook naar Instagram te posten?

Er is ontdekt dat om Instagram-foto's rechtstreeks vanaf de website of app op Facebook te kunnen plaatsen, deze sociale media-netwerken moeten worden gekoppeld. Je kunt niets van Facebook naar Instagram delen totdat je de twee accounts hebt gekoppeld, maar zorg er daarna voor dat je Facebook-label blauw wordt, wat aangeeft dat je Facebook-profiel onmiddellijk is gekoppeld aan je Instagram-account. Afgezien daarvan, als je je Instagram-video's of foto's zonder onderbreking op je Facebook-account wilt publiceren, moet je Instagram verbinden met Facebook.

Hieronder volgen de manieren om gemakkelijk van Facebook naar Instagram te posten:

 • Open om te beginnen de Instagram-app en navigeer naar uw account, kies vervolgens het profiel en klik op de instellingenoptie.
 • Kies nu het linktabblad voor uw account en klik vervolgens op het Facebook-account.
 • Om uw persoonlijke Facebook-account onmiddellijk te delen, moet u ervoor zorgen dat uw Facebook-account is aangemeld en vervolgens de standaardoptie voor uw Instagram-account kiezen.
 • Uiteindelijk kun je kiezen welke foto's en video's je automatisch van Facebook naar Instagram op je apparaten wilt publiceren.
 • Als u een fout tegenkomt tijdens het delen of plaatsen van films of foto's, kunt u eenvoudig contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam.

Hoe Facebook verbinden met Instagram op de telefoon en computer?

Sociale media zijn een integraal onderdeel geworden van het leven van de internetgebruikers van vandaag. Facebook en Instagram zijn de populairste sociale medianetwerken. Instagram en Facebook zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen en je kunt inloggen met dezelfde inloggegevens.

Hoe Facebook verbinden met Instagram?

 • Als u uw accounts wilt koppelen en berichten rechtstreeks wilt delen, kunt u dat hier doen. Volg de onderstaande instructies:
 • Volg deze stappen op de telefoon:
 • Tik op de horizontale lijnen in je accountprofiel.
 • Tik vervolgens op het instellingenpictogram.
 • Selecteer Account in het vervolgkeuzemenu en vervolgens Gekoppelde accounts.
 • Tik ten slotte op Facebook en log in met uw Facebook-inloggegevens.
 • Op een pc - Voer hiervoor de volgende stappen uit:
 • Ga in uw browser naar de Facebook-pagina.
 • Kies vervolgens de Instagram-optie in het instellingenmenu.
 • Selecteer de optie Account verbinden wanneer je een Instagram-account aan je pagina toevoegt.

Voer de accountgegevens in en selecteer de optie Aanmelden.

U kunt contact opnemen met de technische specialisten voor meer informatie over het koppelen van Facebook aan Instagram. De accountvertegenwoordiger kan u alle informatie verstrekken die u nodig heeft. Om contact met hen op te nemen, gaat u naar de officiële website van Instagram Bellen en zoekt u naar hun contactgegevens.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.