Menu

Title

Subtitle

Hoe een PayPal-account instellen om geld te innen?

Personen die een PayPal-rekening opzetten om geld te innen, kunnen dollars ontvangen van een bedrijf of een andere gebruiker zonder het gebruik van een creditcard. PayPal-betalingen zijn eenvoudig te verzenden en u kunt vandaag zelfs bulkbetalingen verzenden. Jarenlang was de meest voorkomende manier om geld te ontvangen via PayPal het doen van een eenvoudig betalingsverzoek. Als u een apparaat gebruikt, waarbij het betalingsverzoek een geautomatiseerd onderdeel van het proces is en waar consumenten vaak alleen betalen voor de dingen die ze meteen willen, is dit niet nodig.

Stappen repareren om een ??PayPal-account in te stellen om geld te ontvangen

Step 1

Ga naar de officiële webpagina van PayPal. Klik op de optie Get Paid en vervolgens op de optie Get Money.

Step 2

Noteer het account dat u wilt maken. Kies tussen een persoonlijke en een zakelijke PayPal-rekening. Als u een bedrijfseigenaar bent die regelmatig betalingen ontvangt voor dingen die uw bedrijf verkoopt, kiest u de optie Zakelijke rekening. Als je om andere dan zakelijke redenen geld wilt incasseren bij familie of vrienden, open dan een persoonlijke rekening.

Step 3

Vul het online formulier in met al uw persoonlijke gegevens. Uw e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en fysiek adres moeten allemaal worden vermeld. Meld u aan voor een PayPal elite persoonlijk account om nu geld te kunnen incasseren en toch de mogelijkheid te hebben om later dingen te kopen indien gewenst.

Step 4

Verzamel alle gegevens van uw bankinstelling. Vul alle verplichte velden van financiële instellingen in, inclusief het rekeningnummer en het routeringsnummer, evenals de naam van de plaats waar u bankiert. Het routeringsnummer bevindt zich rechts van uw rekeningnummer, linksonder op uw cheque.

Step 5

Er wordt een PayPal-bevestiging per e-mail naar u verzonden. Wanneer u op de link in de e-mail klikt, wordt u naar een pagina geleid waar u uw PayPal-rekening kunt verifiëren. Controleer of de webpagina waarnaar u bent doorverwezen, uw PayPal-rekening correct heeft bevestigd.

Lees ook: Hoe stel ik een PayPal-rekening in voor veilige online transacties?

Bereik ons ??op het PayPal-klantenservicenummer

Als het probleem aanhoudt nadat alle bovenstaande procedures zijn voltooid, hoeft u niet te aarzelen. Aarzel niet om op elk moment contact met ons op te nemen via het PayPal-klantenservicenummer. We hebben professionals bij de hand om gebruikers 24 uur per dag, zeven dagen per week te helpen. Dus als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met PayPal Bellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om PayPal Live Chat te gebruiken, die ook beschikbaar is om mensen te helpen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.