Menu

Title

Subtitle

Hoe de fout op te lossen, kan het verhaal niet op Instagram plaatsen

We hebben een aantal opties om het probleem van het niet kunnen uploaden van een Verhaal op Instagram op te lossen. Het niet plaatsen van een Verhaal op Instagram kan te wijten zijn aan een fout in de serversoftware of een fout in de Instagram-app. De app stopt op dat moment met werken en je kunt het prikbord niet laden of een verhaal op Instagram publiceren. Omdat er zoveel verschillende oorzaken zijn van fouten bij het publiceren van Instagram-verhalen, zijn er ook zoveel mogelijke oplossingen. De stappen in het volgende artikel laten je zien hoe je de fout kunt corrigeren dat je geen Verhaal op Instagram kunt uploaden.

1. Oorzaak van fout bij het plaatsen van Verhaal op Instagram

Zoals eerder vermeld, kan de fout om verschillende redenen geen Verhaal op Instagram plaatsen.

Fouten in serversoftware: Instagram upgradet zijn systeem regelmatig met nieuwe functies en patches. Het is mogelijk dat je tijdens de upgrade een Verhaal op Instagram hebt gedeeld, waardoor er een fout is opgetreden.
Fout in de Instagram-applicatie: het programma bevat een bug en de bug genereert een fout tijdens het plaatsen van een verhaal op Instagram.
Slechte netwerkverbinding: de laatste reden kan te maken hebben met netwerkproblemen, zoals een wankele 3G- of 4G-verbinding.

2. Hoe de fout op te lossen, kan het verhaal niet op Instagram plaatsen
Methode 1: Wacht een paar minuten en plaats Story opnieuw

Als je geen Verhaal op Instagram kunt uploaden, raden we je aan even te wachten voordat je verder gaat met posten vanaf het begin. Als het nog steeds niet werkt, volg dan de onderstaande stappen om het op te lossen.

Methode 2: Schakel wifi weer uit, mobiele data

Het is mogelijk dat het niet kunnen posten van Story op Instagram te wijten is aan een probleem met de internetverbinding. Om het te testen, schakelt u wifi uit en vervolgens weer in, of schakelt u over naar mobiele data.

Methode 3: Schakel de vliegtuigmodus in (Vliegtuigmodus)

Veel gebruikers hebben deze strategie gebruikt en het probleem met het verhaal is opgelost. Je zet je telefoon in vliegtuigmodus en wacht een paar seconden voordat je hem uitzet en weer verbinding maakt met je wifi.

Lees ook: 3 redenen waarom Instagram fouten heeft bij het uploaden van video's

Methode 4: Instagram-gegevens verwijderen

Wanneer we gegevens wissen en de cache op Instagram wissen, wordt de applicatie helemaal opnieuw ingesteld. Dit kan ook de fout oplossen van het niet plaatsen van Verhaal op Instagram of andere fouten.

Methode 5: Update Instagram naar de nieuwe versie

Door Instagram bij te werken naar de nieuwste versie, kun je bugs in de huidige versie oplossen, zoals het onvermogen om Verhalen naar Instagram te sturen.

Methode 6: Instagram verwijderen en opnieuw installeren

We kunnen proberen Instagram te verwijderen en opnieuw te installeren als de Instagram-versie een beschadigd installatiebestand of een beschadigde applicatie heeft.

Methode 7: Start de telefoon opnieuw op

De laatste optie voor het oplossen van de Instagram-fout is om het apparaat opnieuw op te starten.

 

Als er een vraag of een technisch probleem is, neem dan contact op via Instagram Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.