Menu

Title

Subtitle

HERSTEL VAN GOOGLE DRIVE-ACCOUNT

Hoe Google Drive te herstellen?

Een stapsgewijs proces om weer toegang te krijgen tot uw Google Drive-account.

De technologie is de afgelopen jaren enorm vooruitgegaan, wat heeft geleid tot de creatie van enkele van de beste services, zoals Google. Degenen die Google-services gebruiken, zijn waarschijnlijk op de hoogte van de verschillende producten en services die beschikbaar zijn voor snel browsen en gegevensbeheer.

Met een Google-account als een van de meest elementaire vereisten voor het gebruik van Android-smartphones en andere Google-services. Gebruikers die Google Drive gebruiken om hun mediabestanden en gegevens op te slaan, moeten zich aanmelden voor een Google-account.

Wat is de Google Drive-service van Google?

Google Drive is een cloudgebaseerde opslag- en synchronisatieservice waarmee gebruikers media en bestanden op externe servers kunnen opslaan. Deze dienst kan ook door de gebruiker worden gebruikt om gegevens en bestanden met andere gebruikers te delen.

Verder moet de gebruiker een actief Google-account hebben om de Google Drive-diensten te kunnen gebruiken. Een paar personen hebben echter problemen met het gebruik van Google Drive-services vanwege het verlies van hun Google-account. Gelukkig kan men met behulp van de eenvoudige procedures die in dit bericht worden beschreven, snel hun Google Drive-account herstellen.


Procedure om Google Drive-account te herstellen

 • De techniek voor het herstellen van een Google Drive-account is eenvoudig en door de exacte onderstaande procedures te volgen, kunt u eenvoudig inlogproblemen oplossen.
 • De gebruiker moet naar de herstelpagina gaan om weer toegang te krijgen tot zijn Google Drive-account.
 • De gebruiker moet nu de gebruikersnaam van het account invoeren om het herstelproces te starten.
 • De gebruiker moet vervolgens de hersteloptie voor het verificatieproces selecteren.
 • In dit geval heeft de gebruiker de mogelijkheid om per e-mail te herstellen.
 • Bovendien krijgt de gebruiker een code om te gebruiken tijdens het accountverificatieproces.
 • De gebruiker wordt vervolgens gevraagd om die specifieke code in te voeren en het verificatieproces te voltooien.
 • Nadat het account is geverifieerd, kan de gebruiker het Google Drive-wachtwoord wijzigen en de wijzigingen opslaan.
 • Als gevolg hiervan kan de gebruiker zijn Google Drive-account tijdig herstellen en zijn Google Drive-services zonder onderbreking opnieuw gebruiken. Als de gebruiker zijn Google Drive-account niet kan ophalen, kan hij contact opnemen met Google Help door een gratis nummer te bellen, livechat te gebruiken of een e-mail te sturen.

Dus de volgende keer dat je een probleem hebt met het gebruik van Google Drive-services, kun je de technieken gebruiken die in dit bericht worden beschreven.

Hoe verwijderde bestanden van Google Drive te herstellen?

Heb je per ongeluk essentiële bestanden of documenten van je Google Drive vernietigd? Wanneer een belangrijk bestand verloren gaat, is dit een van de meest voorkomende dingen die mensen van streek maken. Nadat u zich in dit scenario bevindt, moet u uitzoeken hoe u deze bestanden kunt herstellen, wat op verschillende manieren kan worden gedaan. In dit bericht ontdekt u hoe u Google Drive-bestanden van Google Drive kunt herstellen met behulp van een stapsgewijze handleiding.

De stappen om verwijderde Google Drive-bestanden te herstellen zijn als volgt:

Oplossing 1: controleer de map Prullenbak

Uw verwijderde bestanden worden altijd opgeslagen in de prullenbak en u kunt die map controleren om te zien of de bestanden er nog zijn. U kunt dit doen door de onderstaande instructies te volgen:

 • Log om te beginnen in bij Google Drive met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Selecteer het prullenbakpictogram in het vervolgkeuzemenu.
 • Nadat u de verwijderde bestanden hebt gevonden die u wilt herstellen, kiest u de optie Herstellen nadat u ze hebt gevonden.

Oplossing 2: gebruik de optie Ongedaan maken

U kunt ook de functie Ongedaan maken van Google Drive gebruiken om het verwijderde bestand te herstellen. Nadat u de bestanden of documenten uit uw Google Drive heeft verwijderd, kunt u deze optie gebruiken. Het kan u helpen verwijderde bestanden op een eenvoudige manier van Google Drive te herstellen.

U kunt Google Drive-bestanden die u per ongeluk hebt verwijderd snel herstellen door de hierboven beschreven methoden te volgen. Als u uw verwijderde Google Drive-gegevens echter nog steeds niet kunt herstellen, kunt u voor hulp contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google Drive.

Hoe Google Drive-foto’s te herstellen?

Gids voor het herstellen van verwijderde Google Drive-foto’s: snelle stappen

Als je per ongeluk of opzettelijk je Google Drive-afbeeldingen hebt verwijderd, raak dan niet in paniek; dit is een van de meest voorkomende problemen die u zult tegenkomen. Als u een G Suite-account heeft, kunt u verwijderde gegevens snel en eenvoudig herstellen. Zelfs als u G Suite niet gebruikt, kunt u uw gegevens nog steeds herstellen via Google Drive.

Dus, voordat je je verwijderde spullen opgeeft, bekijk de vele technieken voor het ophalen van Google Drive-afbeeldingen.

Verschillende methoden om Google Foto’s van Drive te herstellen

Via de UNDO-operatie

Als u onlangs items uit uw Drive heeft verwijderd, moet u eerst weten dat Google uw gegevens 30 dagen in de prullenbak bewaart. Als gevolg hiervan moet u uw bestanden herstellen vanuit de prullenbak. Hier is hoe het te doen.

 • Ga naar de map Prullenbak in Google Drive en herstel het bestand vanaf daar.
 • Ga om te beginnen naar de prullenbak van Google Drive en kies de bestanden die u wilt herstellen.
 • U ziet een contextmenu met twee opties: herstellen en permanent verwijderen.
 • Om uw verwijderde bestanden terug te krijgen, selecteert u de optie Herstellen en wordt het bestand teruggezet naar de oorspronkelijke positie.
 • Via Google Drive

Om toegang te krijgen tot uw Google Beheerdersconsole, selecteert u het pictogram ‘Gebruikers’ in de Google Console.

Selecteer het ellipspictogram naast het bestand dat u wilt herstellen.

Selecteer in het pop-upmenu 'RECOVER DATA’, voer het gewenste datumbereik in, kies 'Drive’ als toepassing en klik vervolgens op 'Herstellen’.

Neem ook contact op met de technische ondersteuning voor aanvullende informatie over het herstellen van Google Drive.

Als u het account in Google Drive niet kunt herstellen, kunt u uw Google-account herstellen met de hulp van het technische team. Ons technische team zal u een betere oplossing bieden om Google Drive te herstellen, u kunt contact opnemen met ons team via Google Bellen .

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.