Menu

Title

Subtitle

Herstel of reset het wachtwoord van Google Account

Bent u uw herstelnummer of e-mailadres vergeten? Volg deze procedures om uw Google-account terug te vorderen:

Google heeft mogelijk uw Google-account verwijderd als het langer dan dertig dagen sluimerend is. Dit geeft aan dat het account waarschijnlijk onherstelbaar is, en u moet dit artikel lezen.


In een ideale wereld had u uw Google-account gekoppeld aan een mobiel nummer of een ander e-mailadres. Dit telefoonnummer van Google Account Recovery of Google Account Recovery Email maakt dingen veel gemakkelijker voor u omdat, in deze prachtige wereld waar vooruitzicht niet vereist is, u een SMS-verificatiecode of een e-maillink kunt sturen die u toelaat Reset uw wachtwoord zodra u uw Google-account hebt hersteld.

Hoe u uw Google-account zonder gedoe kunt herstellen:

Google-account bevat alle meest recente functies, inclusief snelle toegang tot uw Google Mail-account en accountherstel met behulp van de Telefoonlijn van Google Account Telefoon in het geval van een probleem. Het is eenvoudig om een ​​Google-account in te stellen met welk wachtwoord u ook kiest en om het wachtwoord indien nodig te wijzigen.

Als u toegang hebt tot uw herstelnummer of e-mailadres, kunt u eenvoudig uw Google-account herstellen. Als u echter niet in staat bent om beide opties voor Account Recovery te gebruiken, wordt het echter moeilijker voor u. Na het lezen van deze tutorial leert u hoe u een Google-account kunt herstellen zonder een telefoonnummer of een e-mailadres. Hieronder is een stapsgewijze handleiding voor het gemakkelijker en eenvoudiger van de procedure voor u, dus lees het voorzichtig.


Hoe ontvangt u het Google-account zonder een telefoonnummer?

 • Om het wachtwoord voor uw Google-account opnieuw in te stellen, gaat u eerst naar de herstelpagina van Google Account.
 • Daar, voer de gebruikersnaam van uw account in en klik op Volgende.
 • Dan moet u op de link Wachtwoord vergeten.
 • Daarna, als u het laatste wachtwoord van uw account niet herinnert, kiest u de optie Probeer een andere manier.
 • Om het wachtwoord opnieuw in te stellen, kiest u de optie Herstel E-mail uit de herstelopties die op het scherm worden weergegeven.
 • Een verificatiecode wordt ook verzonden naar het geregistreerde telefoonnummer, dat u in het veld op uw scherm moet invoeren.
 • De optie Wachtwoord Reset verschijnt daarna op het scherm; Maak en bevestig het wachtwoord.
 • Daarna moet u de bewerking voltooien door de optie Opslaan wijzigingen te selecteren.

Als u bovendien geen toegang hebt tot uw e-mailadres en wilt u uw account ophalen, kunt u de onderstaande instructies gebruiken.

Hoe ontvangt u het Google-account zonder een herstel e-mailadres?

 • Mogelijk moet u ook naar de Google Account Recovery-website gaan.
 • Daar, voer de gebruikersnaam van uw account in en klik op Volgende.
 • Dan moet u op de link Wachtwoord vergeten.
 • Daarna, als u het laatste wachtwoord van uw account niet herinnert, kiest u de optie Probeer een andere manier.
 • Omdat u geen toegang hebt tot een e-mailadres, moet u uw wachtwoord wijzigen met uw telefoonnummer.
 • U ontvangt ook een wachtwoordreset-link naar uw herstel-e-mailadres, dat u moet klikken. U wordt naar een wachtwoordresetpagina gebracht waar u uw nieuwe wachtwoord kunt maken en bevestigen.
 • Selecteer ten slotte de optie Wijzigingen opslaan om de procedure af te maken.
 • Dit is hoe u het Google-account herstelproces kunt voltooien zonder een telefoonnummer of een e-mailadres. Ondertussen, als u problemen heeft, kunt u contact opnemen met het Google-servicecentrum voor hulp. Het klantenserviceteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Hoe Google-accountherstel kan worden gedaan door beveiligingsvragen te vergemakkelijken:

Omdat het beter is om dit te doen, is het het beste om een ​​nieuw wachtwoord te maken. Er zijn verschillende methoden voor het herstellen van een Google-accountwachtwoord. Als u geen telefoonnummer of een e-mailadres heeft, kunt u de beveiligingsvragen gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Het is extreem eenvoudig om het wachtwoord van uw Google-account opnieuw in te stellen, maar als u problemen ondervindt, is het het beste om contact op te nemen met de klantenservice.

Download Support Support Google Account Recovery met behulp van het zeer bekwame Customer Service-team van Google:

Op zoek naar de eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot uw Google-account? Waarom niet de hulp van onze experts inschakelen? Als een van de Top Tech Support-ondernemingen van Google weten we allemaal hoe we uw Google-accountwachtwoord kunnen herstellen, waardoor u u volledige hulp, beveiliging en een probleemloze ervaring biedt. We hebben een team van technische experts met jarenlange ervaring in het oplossen van alle soorten Google-accountproblemen. Onze hooggekwalificeerde bemanning kan elk probleem beantwoorden en onze service is niet alleen snel en veilig, maar ook zeer kosteneffectief.

Ondanks het feit dat we professionals zijn, herkennen we en begrijpen we het belang van uw Google-account aan u. Onze professionals evalueren alle factoren en diagnose-kwesties om ervoor te zorgen dat uw account foutloos is. Onze Google Customer Care kan u ook helpen bij het bijhouden van uw accountbeveiliging en -instellingen. Onze technische experts bieden u ook hulp in de vorm van eenvoudige instructies. Ze blijven bij u totdat u het wachtwoord van uw Gmail-account wijzigt. Dus waar wacht je nu op? Bel ons gewoon op de Hotline van de Google Customer Support en we helpen u bij het oplossen van een van uw Google-accountproblemen.

Hoe neem ik contact op met Google Support?

Als een Google-accounthouder kunt u een verscheidenheid aan technische uitdagingen tegenkomen die u op elk moment van streek maken u om een ​​cruciaal werk te voltooien. U vindt altijd een betrouwbare techniek om de problemen die u tegenkomt bij het gebruik van uw Google-account te verwijderen wanneer u de problemen verkrijgt, die alleen kunnen worden opgelost met competente klantenservice. Contact opnemen met het ondersteuningsmedewerkers is echter niet zo eenvoudig als u aanneemt, omdat er slechts een paar opties zijn om contact op te nemen met het Support Team van Google Bellen Nederland.

Heeft u echt problemen met uw Google-account vanwege een technisch probleem? Dan is het niet groot om ze te repareren omdat je gewoon het ondersteuningsteam van Google kunt bellen, dat je kan helpen met een verscheidenheid aan moeilijkheden, waaronder wachtwoordherstel, configuratiefouten, accounthacken en meer. De Google Support Service is extreem goed geïnformeerd en bedreven bij het oplossen van problemen. Ze hebben goede probleemoplossende vaardigheden en nemen de kortste tijd om eventuele zorgen aan te pakken. U kunt de online chat-service bellen of gebruiken, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om consumenten te helpen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.