Menu

Title

Subtitle

Een Paypal-account instellen: een stapsgewijze handleiding

Zoek niet verder als je een PayPal-rekening wilt aanmaken: in dit artikel laten we je zien hoe. PayPal heeft zowel zakelijke als persoonlijke accounts, die beide op dezelfde manier kunnen worden ingesteld.

Om geld te ontvangen, moet u als volgt een PayPal-account instellen:

 

 • Klik op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek van de PayPal-website.
 • Klik op Doorgaan nadat u het accounttype hebt geselecteerd dat u wilt openen: Persoonlijk of Zakelijk.
 • PayPal zal op het volgende scherm om uw mobiele telefoonnummer vragen om u een bericht met een beveiligingscode te sturen. Vul uw telefoonnummer en beveiligingscode in en klik vervolgens op Volgende.
 • Klik op Doorgaan nadat u uw naam, e-mailadres en een sterk wachtwoord hebt ingevoerd.
 • Om een ??rekening bij PayPal te openen, moet u eerst een postadres opgeven. Vul de formulieren in en klik op Volgende.
 • Hierna geeft PayPal je de keuze om een ??betaalmethode aan je account te koppelen. Klik op de blauwe knop Aan de slag om uw bankpas of creditcard toe te voegen, voer vervolgens uw kaartgegevens in en klik op Kaart toevoegen. Als u alternatieve betalingsopties wilt koppelen, zoals uw bankrekening, klikt u op de blauwe link 'In plaats daarvan een bank koppelen' onderaan de pagina met creditcardgegevens en voert u uw routeringsnummer en rekeningnummer in.
 • Ten slotte moet u uw e-mailadres valideren door op de link te klikken in de PayPal-e-mail die aan u is verstrekt.

Houd er rekening mee dat hoewel het verzenden van geld tussen PayPal-rekeningen gratis is, de andere partij ook een PayPal-rekening moet hebben. Bovendien kunnen toeslagen en buitenlandse conversiekosten van toepassing zijn bij het internationaal verzenden van geld. Wat dacht je van een andere aanpak? Wij raden Wise aan als u snel en tegen een redelijke en transparante wisselkoers geld wilt verzenden.

Hoe stel je een PayPal-rekening in (Persoonlijk)?

Volg gewoon de bovenstaande instructies om een ??PayPal Personal-account te openen. Om uw account aan te maken, moet u de volgende persoonlijke informatie verstrekken:

 • Voornaam en achternaam
 • Mobiel nummer
 • Adres
 • E-mailadres

Iedereen kan u geld gaan sturen zodra u uw e-mailadres heeft geverifieerd. U moet uw kaart- of bankrekeninggegevens opgeven als u geld wilt overmaken of online wilt betalen.

Klik gewoon op de knop Portemonnee bovenaan de PayPal-site als u tijdens het instellen geen creditcard of betaalpas heeft ingevoerd. Voer vervolgens op de pagina Een kaart of bank koppelen uw gegevens in door op de knop Een kaart of bank koppelen te klikken.

Hoe maak je een zakelijke PayPal-rekening aan?

Als u producten of diensten wilt verkopen met de mogelijkheid om geld van klanten te ontvangen, is dit de optie om te kiezen. Houd er rekening mee dat PayPal kleine kosten in rekening brengt voor deze service, variërend van 1,9 procent tot 3,5 procent plus transactiekosten.

Beperkte toegang voor maximaal 200 medewerkers, een e-mailalias van de klantenservice waarmee u snel klachten van klanten kunt oplossen en andere zakelijke voordelen zijn beschikbaar bij zakelijke accounts.

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzamelt u de nodige informatie voordat u een Business-account aanmaakt:

 • De eigenaar van het PayPal-account, meestal de bedrijfseigenaar, naam en adres.
 • Het e-mailadres van de accounteigenaar moet worden gevalideerd.
 • Naam en adres van het bedrijf
 • Contactgegevens voor de klantenservice van het bedrijf.
 • De naam van de bank is
 • Bankrekeningnummer en routeringsnummer

U moet hetzelfde accountverificatieproces doorlopen als beschreven in de vorige sectie.

Is het gratis om een ?PayPal-rekening aan te maken?

Het is gratis om een ?PayPal-rekening te openen en het is ook gratis om geld te verzenden en te ontvangen tussen PayPal-rekeningen in de Verenigde Staten. Er zijn echter andere kosten die van toepassing zijn als u geld naar een bankrekening wilt sturen of internationaal geld wilt overmaken.

Dus als u hoge opslagkosten wilt vermijden en tot 7x wilt besparen, kan Wise een goede optie voor u zijn. U kunt met Wise geld verzenden tegen de echte marktwisselkoers, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is eerlijk en transparant, en het zal u helpen veel geld te besparen.


Als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via PayPal Nieuw Telefoonnummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.