Menu

Title

Subtitle

eBay-kopers blokkeren om uw eBay-vermeldingen te kopen

eBay biedt de mogelijkheid om elke eBay-gebruiker of elke eBay-concurrent te blokkeren. In dit artikel laten we je de hele methode zien om te voorkomen dat eBay-gebruikers je eigen eBay-producten kopen.
eBay, een van de toonaangevende platforms op het gebied van e-commerce. Er zijn zoveel handelaren op eBay die hun spullen elke dag aanbieden voor een enorme hoeveelheid punten. Dit betekent dat er enorme kopers zijn die goederen van verschillende handelaren op eBay kopen. Soms moet je een koper op eBay blokkeren. Misschien had je een slechte interactie met hen. Misschien zijn zij uw concurrentie en wilt u niet dat uw vermelding door hen wordt gekocht. Of misschien is er zelfs een vorm van fraude gepleegd.

U kunt gebruikers op eBay op twee verschillende manieren blokkeren.

  • Persoonlijke koper
  • Alle klanten van eBay in een bepaalde regio

U kunt uw aanbiedingen niet langer aanbieden, van u kopen of contact met u opnemen voor een van de aanbiedingen die u hebt gepubliceerd wanneer u bepaalde eBay-gebruikers blokkeert. Alle eBay-klanten uit een bepaalde staat of een heel land kunnen desgewenst ook worden geblokkeerd. Dit kan met name handig zijn als de verkoopkosten moeten worden beheerd en alleen in bepaalde geografische gebieden moeten worden verkocht.

Eerst zullen we het hebben over de procedure waarmee een eBay-koper uw aanbiedingen niet kan verwerven.

Stap 1- Log in op het verkopersaccount van uw eBay.

Stap 2- Ga naar de Bieders/Kopers-blokkeringspagina waar de gebruikersnamen van personen die u wilt blokkeren, worden ingevoerd.

Stap 3- Voer uw blokkerende gebruikersnamen in en klik op Verzenden. Dwang.

Opmerking: Er kunnen maximaal 5.000 gebruikersnamen of e-mailadressen worden ingevoerd in de blokkeerlijst. De komma's die in de bovenstaande afbeelding worden weergegeven, moeten elke gebruikersnaam van elkaar scheiden.

Stap 4- U ontvangt een bericht zoals de volgende afbeelding nadat u uw gebruikers-ID's hebt ingediend. U wordt ook gewaarschuwd als u een foutieve gebruikersidentiteit invoert.


Concentreer u nu op het beperken van eBay-verwervers per land, staat of gebied. Volg de volgende instructies.

Stap 1- Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Aanbieding/Aanbieding van Mijn eBay.

Stap 2- Klik op het tabblad Accounter zodra u bij het gedeelte Aanbieding/Aanbieding bent.

Stap 3- Klik op de link Voorkeuren naar de website. Dit brengt u naar de voorkeuren van uw account. De koop- en verzendparameters kunt u daar wijzigen.

Stap 4- Scroll naar beneden en klik op de link voor verzendvoorkeuren.

Stap 5- Klik op Bewerken en blader naar Verzendinstellingen verwijderen.

Stap 6- Klik op de gebieden waarnaar u niet verzendt.

Stap 7- Ga terug naar het tabblad Account voor sitevoorkeuren.

Stap 8- Klik op Bewerken en blader door de Kopersvereisten.

Stap 9- Waarheen ik niet zal verzenden, vink Kopers in Locaties aan en klik op Verzenden.

 

Lees ook: Verwijder het product van eBay via Storefeeder

 

U kunt individuele eBay-gebruikers of gebruikers uit een bepaalde regio verbieden door deze benaderingen te volgen.

Hopelijk heeft dit bericht je geholpen om stap voor stap te leren hoe je de aankoop van je aanbiedingen door een eBay-gebruiker kunt blokkeren. Deze eBay-tool is handig voor eBay-verkopers om hun verkoopervaring te verbeteren. Als u problemen ondervindt die eBay-gebruikers ervan weerhouden om eBay-lijsten te kopen, of als u zich zorgen maakt over deze pagina, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen. Binnenkort met een ander artikel, we komen terug. Blijf onze blogs lezen, alstublieft.

 

Nadat u onze volledige informatie heeft ontvangen, en als u twijfelt of problemen ondervindt bij het blokkeren van eBay-kopers om uw eBay-aanbiedingen te kopen, dient u contact op te nemen met een technicus van eBay Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.