Menu

Title

Subtitle

Dubbele LinkedIn-accounts samenvoegen en sluiten

Wanneer imitatie u ervan weerhoudt zaken te doen, is dit echter niet het geval. De volgende stappen laten u zien hoe u dubbele LinkedIn-accounts kunt samenvoegen en sluiten.

Als je hier bent aangekomen, heb je waarschijnlijk ontdekt dat je veel LinkedIn-accounts hebt. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welk account te sluiten, omdat beide waardevolle informatie of connecties kunnen bevatten. Je hebt de mogelijkheid om beide accounts samen te voegen voordat je ze sluit, zodat je niets verliest.

Uw account kan om verschillende redenen worden gekopieerd en dit is niet altijd een reden tot bezorgdheid. Dubbele accounts daarentegen beperken uw LinkedIn-acties omdat het e-mailadres dat u probeert te gebruiken al ergens anders in gebruik is.

  • Als je genoeg hebt van het ontvangen van dit soort berichten, volg dan gewoon de onderstaande acties.
  • Log in op het account dat u wilt behouden en selecteer het 'Ik'-pictogram in het vervolgkeuzemenu.
  • Selecteer 'Instellingen en privacy' in het vervolgkeuzemenu.
  • Klik in het linkermenu op 'Accountvoorkeuren'.
  • Klik op 'Accounts samenvoegen' nadat u naar 'Accountbeheer' hebt gescrolld.
  • Voer het e-mailadres en wachtwoord van het dubbele account in.
  • Verstuur het formulier.
  • Bekijk de informatie die wordt gedeeld en klik vervolgens op Bevestigen.
  • Klik op verzenden nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd voor het account dat u wilt behouden.
  • Hierna ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat het dubbele account succesvol is samengevoegd met uw huidige account.

Het is mogelijk dat u de accounts niet kunt samenvoegen omdat een van hen 0 of meer dan 30k verbindingen heeft. Als u het dubbele account niet langer wilt openen, moet u het helaas sluiten. Het is een goed idee om alle belangrijke informatie te noteren die naar uw huidige account moet worden gekopieerd. Als u tijd heeft, kunt u deze altijd handmatig toevoegen.

Zelfs als u ontdekt dat een van uw accounts geen links heeft, kunt u deze nog steeds sluiten.

Hoe een duplicaat LinkedIn-account te sluiten

  • Log in op uw account zonder verbindingen.
  • Instellingen & Privacy' is de plek om naartoe te gaan.
  • Zoek nog een keer naar 'Accountvoorkeuren'.
  • Account sluiten' staat onderaan de pagina.

Nadat u het verzoek heeft verzonden, wacht u 48 uur voordat u het e-mailadres voor het gesloten account toevoegt aan uw resterende accounts. Dit voorkomt dat er in de toekomst dubbele accounts onder dit e-mailadres verschijnen.

Er zijn manieren om uw wachtwoorden te herstellen als u ze voor een van uw accounts bent vergeten.

  • Klik op 'wachtwoord vergeten' op de accountaanmeldingspagina.
  • Klik op Code verzenden nadat u het e-mailadres hebt ingevoerd.
  • Voer de code in om uw account op te halen.

U hebt nu twee opties voor het samenvoegen en sluiten van dubbele LinkedIn-accounts. Het is tijd om te werken aan het tot stand brengen van uw connecties en het uitbreiden van uw publiek op uw nieuw samengevoegde account nu u uw accounts heeft geïntegreerd.

Als er een technisch probleem optreedt in het LinkedIn-account, neem dan contact op met het LinkedIn Bellen nummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.