Menu

Title

Subtitle

5 TIPS OM UW LINKEDIN-AANWEZIGHEID TE VERBETEREN

Linkedin is 's werelds grootste professionele netwerk. Alleen al in Spanje heeft het meer dan 12 miljoen gebruikers; het potentieel van de tool is enorm als je weet hoe je hem moet gebruiken.

Linkedin is niet zomaar een vacaturebank, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht; het meest intrigerende aspect van de service is hoe het u onder andere kan helpen bij het ontwikkelen van kansen, het promoten van uw persoonlijke merk en het stimuleren van netwerken.

Als u nieuw bent op de arbeidsmarkt, overstapt of op zoek bent naar nieuwe professionele kansen, volgen hier enkele eenvoudige tips die u zullen helpen uw doel te bereiken: Als u nieuw bent op de arbeidsmarkt, overgaat of op zoek bent naar nieuwe professionele kansen, hier zijn enkele eenvoudige tips die u zullen helpen uw doel te bereiken:

Volg deze vijf tips om u te helpen een LinkedIn-profiel te maken waarmee u een baan kunt vinden!


Maak gebruik van de dekking van uw profiel om indruk te maken.

Uw professionele activiteit moet op de omslag worden weergegeven, zodat u gemakkelijk kunt worden geïdentificeerd. Als je bijvoorbeeld een social media manager bent, wil je misschien een ontwerp met enkele van de meest bekende social media iconen toevoegen, of als je een architect bent, wil je misschien een iconisch architectonisch meesterwerk toevoegen.

Samenvatting of Over sectie:

Dit deel moet uitleggen welke waarde je levert, wie je helpt en hoe je je buyer persona kunt helpen. Vergeet niet om een ??call-to-action op te nemen.

Houd er rekening mee dat de eerste drie woorden van uw verklaring de meest cruciale zijn, omdat ze zullen worden gezien door iedereen die uw profiel bezoekt zonder op de knop "meer bekijken" te klikken.

SEO op Linkedin:

Het onderwerp SEO op Linkedin verdient een eigen artikel. Het eerste waar u aan moet denken, is beslissen over drie zoekwoorden die u wilt gebruiken.

Om dit te doen, moet u zich in de schoenen schuiven van iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn om naar u op zoek te gaan. Neem deze trefwoorden op in uw professionele kop, synopsis en twee meest recente professionele ervaringen.

Vaardigheden:

Dit deel van het profiel maakt ook gebruik van SEO-strategieën. U kunt maximaal 50 vaardigheden opsommen, en u moet ernaar streven longtail-zoekwoorden op te nemen die uw beroep, branche of gereedschap beschrijven.

Lees ook: Een groep maken op LinkedIn

 

LION's verbindingen toevoegen (Linkedin Open Networker):

Als je door je Linkedin-contacten kijkt, zul je zien dat sommigen van hen de term "LEEUW" in hun titel hebben.

De Lions hebben een groot netwerk van relaties (sommige specificeren ook het aantal contacten).

Omdat Linkedin werkt met eerste-, tweede- en derdegraads contacten, betekent het toevoegen van deze als connectie dat hun connecties direct uw tweedegraads contacten worden.

Deze stap zal je Linkedin connecties verbreden, en je zult in staat zijn om deze tweedegraads contacten uit te nodigen om met jou in contact te komen.

Ik hoop dat je dit materiaal nuttig vindt en dat het helpt bij het verbeteren van je Linkedin-profiel.

Als het probleem niet is opgelost na het toepassen van al deze vermelde procedures, moet u verbinding maken met LinkedIn Customer Service via LinkedIn Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.